Pokemon geri dönüyor! Ama…

0
162 Okunma

Herkes hayatında bir kere de olsa Pokemon izlemiştir. 90’lı yıllardaki çocukların çizgi filmi olan Pokemon, günümüzde hala kendini izletmeyi başarıyor. İlerleyen zamanlarda tekrardan yayımlanacak olan Pokemon hakkında detaylar belli oldu. İşte Pokemon Horizons: The Series’in içeriği ve Netflix yayımlanma tarihi…

Pokemon Horizons: The Series hakkında her şey!

Pokemon Horizons: The Series animesi Pokemon’un 26. sezonu ve Pokemon Horizons hikayesinin başlangıcını anlatıyor. Hikayede Liko, Kanto’ya gelip İndigo Akademisi’nde Pokemon eğiticisi olmak için eğitimine başlar. Burada ilk Pokemon’u Sprigatito’yu alır. Pokemon eğiticisi olmak isteyen bir başka karakter olan Roy ve pokemonu Fuececo ile tanışıp arkadaş olur.

Liko ve Roy’un ,Rising Volt Tacklers adlı bir macera grubuyla yolları kesişince beraber bir ekip olurlar.Bu ekip aynı zamanda atıldıkları maceralar sırasında Liko’nun gizemli kolyesini çalmaya hevesli Kaşifler Grubu tarafından da takip edilirler. Pokemon’un yeni serisi olan  Pokemon Horzions’da ikilinin başlarından geçen maceralar konu edilir.

pokemon pt the horizons

Fakat ne yazık ki bu seride herkesin bildiği ve çok sevdiği Ash Ketchum ve Pikaçu bulunmuyor. Çünkü Ash Ketchum’un Pokemon serüveni Pokemon Ultimate Journyeys’de son bulmuştu.

Pokemon Horizons :The Series animesinin bölüm sayısı ise henüz netlik kazanmadı. 14 Nisan 2023’de Japonya’da Tv Tokyo’da yayımlanmaya başlayan bu seri geçtiğimiz günlerde 30 bölümü yayınlanmıştı.

Pokemon Horizons  kendisinden önce yayınlanan Pokemon Journeys serisinin izinden gidecek olursa, ilk sezonun 12 ya da 15 bölümden oluşacağı tahmin edilebilir. Bu da Netflix platformunda bir sezonun ikiye bölüneceği anlamına geliyor.

ÇOCUKLUĞUMUZUN UNUTULMAZ ÇİZGİ FİLMLERİ

pokemon

Resmi Pokemon X hesabı Pokemon Horizons: The Series’in 23 Şubat Cuma günü dijital platformlardan biri olan Netflix’de yayımlanacağını resmen duyurdu. Peki sizce Ash Ketchum ve Pikaçu olmadan bir Pokemon animesi nasıl olacak? Siz de Pokemon’un yeni serisini heyecanla bekliyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz