Polygreen akıllı temassız kulaktan ateş ölçeri denedim

0
594 Okunma

Herkese merhaba, Polygreen akıllı temassız kulaktan ateş ölçerle birlikte karşınızdayım. Kulaktan ve alından olmak üzere iki farklı ölçüm seçeneğiyle dikkat çeken Polygreen Kı 8180N, 1 saniye gibi kısa bir sürede ölçüm yeteneği ile öne çıkıyor.

Polygreen akıllı kulaktan ateş ölçeri satın almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

NFC destekli ateş ölçer!

Hızlı ve pratik bir ölçüm sağlayan akıllı ateş ölçer, NFC teknolojisi sayesinde akıllı telefonlara da kolaylıkla veri aktarımı yapıyor. Sizde böylece iOS veya Android telefonunuzdan anlık ölçüm takibinizi yapabiliyor ve ateş ölçümlerini kayıt altına alabiliyorsunuz.

Aynı zamanda ışıklı ekrana da sahip olan Polygreen akıllı temassız kulaktan ateş ölçer, otomatik kapanma ve oda sıcaklığı göstergesi gibi ek özelliklere de sahip. Öte yandan masa saati desteği de bulunan ölçüm aleti, 9 farklı ölçüme kadar değerleri hafızasında tutabiliyor.

İki adet AAA pille çalışan ölçüm aleti, özel taşıma kılıfı ile birlikte, ihtiyacınız olan her yerde yardımınıza yetişiyor. Kompakt tasarımı ve güçlü özellikleri ile öne çıkan Polygreen akıllı temassız ateş ölçer, sizin ve sevdikleriniz için ideal bir kullanım sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz