Popüler oyun Subway Surfers hakkında bilinmeyen gerçekler

0
1.901 Okunma

Neredeyse tüm akıllı telefon ve tabletlerde kendine yer bulmuş olan Subway Surfers oyunu hala en çok indirilen oyunlar arasında yer alıyor. Oyun, piyasaya sürüldüğü ilk andan itibaren hem IOS hem de Android cihazlarda oynanabiliyor. Oyun, neredeyse her yıl en popüler oyunlar listesine girmeyi de başarıyor. Peki popüler oyun Subway Surfers hakkında bilinmeyen gerçekler neler?

Subway Surfers hakkında bilinmeyen gerçekler

  • İlk olarak 2012 yılında çıkış yapan popüler oyun Subway Surfers, kısa sürede birçok kullanıcının beğenisini kazandı. Oyun, hala en popüler oyun olma özelliğine devam ediyor. App Store ve Google Play Store’da faklı birçok oyun olmasına rağmen Subway Surfers ilk günkü gibi üst sıralarda yer alıyor.

subway surfers

  • Oyunu sonsuza kadar oynamak mümkün. Artık birçok oyun bu özelliği kullansa da Subway Surfers bu özelliği kullanan ilk oyunlardan biri. El hızınız ile oynayabileceğiniz yere kadar uzun süre oyuna devam edebilirsiniz. Çünkü oyunun bir sonu bulunmuyor.

subway surfers hakkında

  • Oyun, düzenli aralıklar ile her ay farklı bir şehire gidiyor. Bu zamana kadar birçok ülkeye gittiğini düşünebilirsiniz. Ancak henüz gitmediği ve gidip gitmeyeceği merak konusu olan birçok şehir var.

subway

  • Son olarak oyun hakkında konuşulan ölüm hikayesi gerçek değil. Bir ara popüler oyunun ilham kaynağının geliştiricilerden birinin tren raylarında oynarken ölen oğlu olduğu söyleniyordu. Oyunun geliştiricileri sosyal medyada uzayıp giden bu dedikoduya Twitter’dan bir açıklama yaparak olayın doğru olmadığını söylediler.

Android için Subway Surfers oyununu indirmek için tıkla.

IOS için Subway Surfers oyununu indirmek için tıkla.

Peki siz Subway Surfers oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Subway Surfers oyununu daha önce telefonunuza indirdiniz mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz