Cuma, Nisan 26, 2024
Ana Sayfa Aktüel PUBG Mobile Turnuvası online yapılacak

PUBG Mobile Turnuvası online yapılacak

0
468 Okunma
pubg-mobile-turnuvasi-online-yapilacak-1

Tüm dünya genelinde en büyük mobil oyun turnuvalarından biri olarak gösterilen PUBG Mobile Turnuvası” devam eden ve büyümeye devam eden corona virüs salgınının önüne geçmek için format değiştirmeye hazırlanıyor.

Tencent ve PUBG Corporation ortaklığı, öngürülemeyen durumlar nedeniyle PUBG Mobile Pro League Güney Asya turnuvasını online etkinliğe çevirdi.

Yine de PUBG Mobile Turnuvası sevenleri tarafından izlenebilecek fakat oyuncuları bizzat göremeyecekler. Corona virüsü sebebi ile meydana gelen bu durumdan dolayı turnuva yetkilileri alternatif bir seçenek üretti. Turnuvayı izlemek isteyenler e-spor odaklı YouTube kanalında çevrimiçi olarak izleyebilecekler.

pubg-mobile-turnuvasi-online-yapilacak-2

PUBG Mobile Pro League, yeni corona virüsünden (COVID-19) etkilenen ilk e-spor etkinliği değil hatta Blizzard, virüsün yayılma riskini azaltmak için Overwatch maçlarını da iptal etmişti.

Durumu kısaca toparlamak gerekirse ilkbahar ve sonbahar mevsimlerine ayrılan PUBG Mobile Pro League’in corona virüsü sebebiyle sadece online gerçekleştirileceği açıklandı.

https://pembeteknoloji.com.tr/google-corono-virusu-sebebiyle-calisanlarina-evden-calisin-uyarisinda-bulundu-24736/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz