Razer RGB yüz maskesi beta kullanımına açıldı

0
251 Okunma

Oyuncu odaklı cihaz ve ekipmanları ile tanıdığımız Razer; sağlık alanında da kullanıcıların ihtiyacını karşılayacağını belirterek CES 2021’de  ilk konseptini duyurduğu RGB yüz maskesini beta kullanımına açtı.

RGB koronavirüs maskesi geliyor

Aşılama sürecinin devam ettiği şu günlerde uzmanlar, 2 doz aşı vurulanların dahi maske kullanmaya devam etmesini tavsiye ediyor. Dünyaca ünlü oyun ekipmanları üreten Razer da bu kapsamda uzun zamandır üzerinde çalıştığı N95 maskesini satışa sunmaya hazırlanıyor.

razer-rgb-yuz-maskesi-beta-kullanimina-acildi-1

“Dünyanın en akıllı yüz maskesi” olarak tanımlanan N95 maskesi için şirket, YouTube üzerinden yayınladığı bir video ile yeni RGB yüz maskesinin beta kullanımına açıldığını duyurdu. Maskenin ismi de bu video ile öğrenilmiş oldu. Şirketin şık tasarımlı maskesinin adı Razer Zephyr olarak belirlendi.

Zephyr, Razer’ın orijinal Hazel Projesi’nden biraz daha geniş ve yuvarlak görünüyor. Ayrıca maskenin altında, önceki resim ve fotoğrafların gösterdiğinden çok daha görünür olan bir ızgara mevcut. Bu ızgara ek havalandırma veya ses yükseltmeye yardımcı olmak için olabilir. Yeni maske ile ilgili teknik bilgiler ve fiyat bilgisi henüz paylaşılmadı ancak yakın zamanda Razer Zephyr’in kullanıcılarla buluşacağı aşikar.

Razer’dan dikkat çeken 1 Nisan şakası

Dünyaca ünlü oyuncu odaklı cihaz ve ekipmanları ile tanıdığımız Razer’in, Zephyr isimli maskesini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlarda kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz