Redmi K50i 5G tanıtıldı!

0
281 Okunma
Redmi K50i 5G

Redmi, bugün amiral gemisi niteliğinde yeni bir akıllı telefon tanıttı. Hindistan YouTube kanalında gerçekleşen canlı yayında ortaya çıkan Redmi K50i 5G hakkındaki detayları sizler için derledik. İşte yeni modelin teknik ve tasarım özellikleri

Redmi K50i 5G özellikleri

Akıllı telefon pazarında amiral gemisi seçenekleri her geçen gün artıyor. Artık tasarımda belli bir çizgiye oturmuş Redmi cihazlara bir yeni daha eklendi. 6.6 inç ekran boyutuna sahip model ekran tarafında iddialı özelliklere sahip. Liquid FFS Display teknolojisi bulunan cihazda renk aralığı oldukça geniş tutulmuş. Ayrıca daha dengeli bir ekran yenileme hızı için AdaptiveSync Display teknolojisinden yararlanan model; 30Hz ile 144Hz yenileme hızı sunuyor. Modelin ekran tarafında kullandığı teknolojiler sayesinde oyun ve film izlemek bir zevk haline gelecek.

Gelelim Redmi K50i 5G modelinin kamera özelliklerine. Hafif çıkıntılı arka kamera bölümünde ISOCELL GW1 sensörlü 64 megapiksel ana kameraya ek; ultra geniş açı özellikli 8 megapiksel kamera ve makro lensli 2 megapiksel kamera eşlik ediyor. Fotoğraf ve video çekimlerinde beklentilerinizi karşılayacak arka kameraya, 16 megapiksellik ön kamera ile taçlanıyor.

Redmi K50i 5G

Kadınlar tarafından en çok önem verilen tasarım ve kamera özelliklerini geçtikten sonra teknik detaylara da yer verelim. Oldukça güçlü bir yapıya sahip olan modelde LPDDR5 teknolojisi kullanılıyor. UFS 3.0 ile 3 kat daha hızlı hareket edebilen Redmi K50i 5G, MediaTek Dimensity 8100, 5nm ve Mali-G610 MC6 işlemciye sahip. Model depolama tarafında hızlı okuma ve yazma için yeni teknolojiler ile donatılmış. Model, 6 GB RAM/ 128 GB depolama seçeneklerine ek 8 GB RAM/ 256 GB depolama sunuyor. 67W hızlı şarj desteği bulunan akıllı telefon 5080 mAh pil kapasitesine sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz