Redmi Watch 3 akıllı saati alınır mı?

0
583 Okunma

Xiaomi’nin alt markası olarak bildiğimiz Redmi, ülkemizde oldukça uygun fiyatlı ürünler satmaya devam ediyor. Giyilebilir teknoloji kategorisinde yeni tanışmış olduğu Redmi Watch 3 akıllı saati de onlardan biri. Gelin uygun fiyatlı ve uzun ömürlü Watch 3 bizlere neler sunuyor bakalım. Redmi Watch 3’ün fiyatı ne?

Redmi Watch 3 akıllı saat özellikeri

Giyilebilir teknolojinin yeni ürünü Watch 3, 1,75 inçlik AMOLED ekranla birlikte geliyor.  Saat 600 nit maksimum parlaklığı ulaşıyor ve bunun yanı sıra 60 Hz yenileme hızı bulunuyor. Aynı zamanda ekran gövde oranı %75’e vardığı aktarılan saatin 390 x 450 çözünürlükle ekran kalitesi ile kutudan çıkıyor.

Redmi Watch 3 özellikleri

Çeşitli temalarda 200’den fazla özelleştirilebilir saat yüzü içeren Redmi Watch 3, ayarlanabilir kayışıyla ve 37 gram ağırlığında olmasıyla rahat ve sorunsuz bir kullanım sunmayı amaçlıyor. Buna ek olarak Bluetooth aramaları için dahili bir mikrofon ve hoparlör de içerirken 24 saat SOS işlevine de sahip. Herhangi bir tehlikeyle karşılaşan kullanıcılar, yan düğmeye üç kez basarak acil durum araması yapabiliyor.

Belki de akıllı saatler için en çok sorulan bir diğer özellik bataryası. Xiamio Redmi Watch 3 289 mAh bir bataryaya sahip. Tam şarj ile size 12 gün kullanım imkanı sağlayan cihaz, sizi yarı yolda bırakmıyor.

Redmi Watch 3 spor özellikleri

 

121’den fazla egzersiz modu bulunan saat aynı zamanda 5 ATM basınca kadar su geçirmezliğe sahip. Böylelikle saat kolunuzdayken 50 metre suya dalma imkanınız bulunuyor. Son olarak sağlık özelliklerinde her saatte yer alan SpO2 ölçer, nabız ve uyku takibi, stres ölçer,  adet döngüsü takvimi gibi özellikler yer alıyor.

Redmi Watch 3 akıllı saat fiyatı 

Redmi Watch 3 fiyatı

Türkiye’ye bugün giriş yapan Redmi Watch 3 fiyat performans segmentine göz kırpıyor. Saatin özelliklerine göre kıyaslama yapıldığında fiyat/performans puanının yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Böylelikle saat Türkiye’de resmi olarak 1999 TL’ye raflarda yerini alıyor.

Bu fiyata bu performansı sergilemesi üzerine, tercih edilebilecek bir saat olduğunu söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz