Kadın gözüyle Xiaomi 13 almak için 5 neden

0
1.131 Okunma

Geçtiğimiz aylarda Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan Xiaomi 13 modeli ülkemizde satışa çıktı. Markanın amiral gemisi telefonlarından biri olan Xiaomi 13, özellikle kamerası ile dikkatleri üzerine topluyor. Bizlerde sizler için kadın gözüyle bu telefonda beğendiğimiz 5 özelliği sizler için sıraladık. İşte listemiz!

Kadın gözüyle Xiaomi 13 almak için 5 neden

1-Tasarım

Cihazın minimal aynı zamanda kavisli tasarımı dikkatimizi çeken ilk özellik oluyor. Bu sayede elde tutulma hissiyatını bizlere güzel bir şekilde yaşatıyor. Bunun yanı sıra cihazın renk seçenekleri arasında bulunan yeşil rengi oldukça tatlı görünüyor.

2- Ekran

6.36 inç ekran boyutu bulunan telefonun AMOLED 1080 x 2400 çözünürlükte bir ekranı yer alıyor. Aynı zamanda bu ekran 120 Hz tazeleme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızına ulaşabiliyor. Burada bizim en dikkatimizi çeken ve sevdiğimiz özellik 1900 nit parlaklığa ulaşabiliyor olması oldu. Bu sayede gün ışığında telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Xiaomi 13

3- Kamera

Cihazın en dikkat çeken özelliklerinden birisi tabii ki kamera oluyor. Bu kamerada dünyanın en iyi lenslerinden biri olan Leica lenslere yer verilmiş. Bu sayede en doğru renkleri size gösterebiliyor. Yapay zeka destekli bu telefonun kamera detaylarını videonun içerisinden bulabilirsiniz.

4-Hızlı şarj

Biz kadınlar olarak her an her yere anlık olarak hareket edebiliyoruz. Bu yüzden telefonumuzun şarjı her daim tam olsun istiyoruz. Xiaomi 13 modelinde yer alan 67 W sayesinde 38 dakikada 0’dan 100’e şarj olması hayat kurtarıyor.

5- Suya ve Toza Dayanıklılık

Telefonun IP68 sertifikası olması sayesinde sizlere güvence sunuyor. Aynı zamanda yarım saat boyunca 1,5 metreye kadar dayanıklı olması sayesinde su altı çekimleri de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kadın gözüyle Xiaomi 13 incelemesi bu şekildeydi. Siz Xiaomi 13 hakkında neler düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz