Renk değiştiren aydınlatıcı GP MoodLite Mini 140 inceleme

0
497 Okunma

Pembe TV olarak ilgi çekici ve hayatı kolaylaştıran teknolojileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu kez son zamanların popüler teknolojilerinden biri olan renk değiştiren bir aydınlatıcı konuğumuz. GP MoodLite Mini 140 inceleme videosu ile evinizi şenlendirecek ürüne yakından bakıyoruz.

GP MoodLite Mini 140 inceleme

GP’nin MoodLite serisinde birden fazla aydınlatıcı seçeneği bulunuyor. Biz de bu videomuzda ailenin minik üyelerinden birini inceliyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri inceleme videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

GP MoodLite Mini 140 özellikleri

GP MoodLite Mini 140 özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayacak olursak, ürünün dekoratif bir masa lambası olduğunu söyleyebiliriz. Su geçirmez olması da önemli avantajları arasında yer alıyor. Masa lambası olması dolayısıyla, masaya dökülen su ürün için problem teşkil etmiyor.

Hem kablolu hem de kablosuz kullanıma uygun olan MoodLite Mini 140, 7 farklı renk alternatifine sahip. Aynı zamanda uzaktan kumanda ile kutudan çıkan ürünü kontrol etmek de oldukça kolay.

Kablosuz kullanımlarda önemli detaylardan biri de tabii ki şarj süresi. Bu masa lambası da tek şarj ile 8 saat kullanım ömrü sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz