Google Haritalar evlilik teklifine sahne oldu!

2
366 Okunma
Google haritalar

Google Haritalar servisiyle birlikte birçok kişinin hayatını kolaylaştırdı desek yanlış olmaz. En çok kullanılan Google servisleri arasında yer alan uygulama 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu.

Google Haritalar bu sefer evlilik teklifi ile konuşuluyor

Almanya’da gerçekleşen olayda, 34 yaşlarındaki tarım işleriyle uğraşan Steffen Schwarz sevgilisine evlenme teklifi etmeye karar veriyor. Bu kararın ardından uzmanı olduğu tarımcılık ve günümüz teknolojisini birleştirmeyi düşünen Schwarz, tarlasına mısırlarla Almanca” benimle evlenir misin?” yazıyor.

Google haritalar

Drone’dan yardım alan Schwaz, bu görüntüyü kız arkadaşına gönderiyor evet cevabını veren kız arkadaşıyla planlar yapmaya başlıyor. Ancak bir süre sonra Kanada’da yaşayan aile dostları Haritalar uygulaması üzerinden yayınlanan evlilik teklifini söylüyorlar. Google Haritalar servisi bu çapta büyük bir yazıyı kaydediyor ve fotoğraf olarak kopyalıyor. Bu sayede söz konusu linke tıkladığınızda siz de bu yazıyı görebiliyorsunuz.

Evlilik teklifini hazırlayan adam Google Haritalar’ın bu görüntüyü kaydedebileceğini hiç düşünmediğini söylüyor. Yine de teknoloji ile ölümsüzleşen bu anın 14 Şubat Sevgililer günü öncesi ortaya çıkması oldukça yankı uyandırdı.

Google Twitter’da #AndroidHelp hashtag’ini başlattı

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz