Renk değiştiren Vivo V23 5G Türkiye’de satışa sunuldu!

0
336 Okunma
Vivo V23 Sunshine Gold

Küresel tanıtımı yapıldığında dikkatleri üzerine çeken Vivo V23 5G Türkiye’de satışa sunuldu. Güneş ışınlarına göre renk değiştirme özelliği bulunan akıllı telefon modelinin Türkiye fiyatı biraz üzücü. İşte detaylar

Vivo V23 5G fiyatı ve özellikleri

Yılbaşı V23 ve V23 Pro olmak üzere iki farklı model ile piyasaya sürülen seri; tasarım özellikleri ile dikkat çekmişti. Renk değiştiren modellerden V23 Türkiye’de satışa çıktı. Teknik özelliklerinden daha önce detaylı bahsettiğimiz model; 12 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneği ile satışa çıkacak. Ürün için ödemeniz gereken fiyat ise 13.999 TL. Yüksek fiyat ile ülkede satışa başlayan akıllı telefon modelinin üst versiyonun gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Özel otomatik netleme özelliği bulunan; 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kamerası çekimlerinde sizi mutlu edecek. Geniş ekran çentiği ile dikkat çeken modelin en belirgin özelliği arka tarafının renk değiştirmesi. Güneş ışınlarına göre renk değiştiren model hakkında firma şu açıklamayı yapıyor;

“Florit AG (Yansıma engelleyici) özelliği ile güneş ışığı altında renk değiştirebilen yenilikçi özel cam arka yüzeyi sektörü büyülemeye geliyor.”

44W hızlı şarj destekli ve 4200 mAh pil kapasitesi bulunan model 6,44 inç ekran boyutuna sahip. MediaTek Dimensity 920 5G işlemcisinden güç alan akıllı telefon modelinin detaylı özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Vivo V23 5G Türkiye fiyatı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz