Robwell Robx Yeni Nesil Halojen Isı Sistemli Airfryer inceleme!

0
1.172 Okunma

Dayanıklı ve temizliği kolay Robwell AS27 airfryer inceleme videosu ile sizlerleyiz. Dayanıklı malzemeden üretilen cihaz, pişirdikten sonra kolayca yıkayabileceğiniz bir sepet ve yapışmaz ızgara plakası ile birlikte geliyor.

Robwell Robx Yeni Nesil Halojen Isı Sistemli Airfryer inceleme!

Robwell Robx Airfryer satın almak için buraya tıklayın

Robwell Robx Airfryer hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın

Tüm yemekleri hızlı ve kolayca hazır edebilirsiniz. Buna Balık, Kek, Tavuk Budu, Patates Kızartması, Pastırma,Pirzola,Tavuk, Binek, Karides, Tost, Sebze ve sıcak tutma dahildir. Ayrıca, reçete gereksiniminize göre süre ve sıcaklığı ayarlama seçeneğine de sahiptir.

8 Pişirme Modu Hava Fritözü, 6 litrelik geniş kapasitesi ve 8 ön ayarlı pişirme menüsü ile birlikte geliyor. Sağlıklı Yemek Yaşam Tarzı En sevdiğiniz yemekleri pişirmek için hızlı hava teknolojisini kullanır ve aşırı ısınmaya karşı korumayı ayarlamıştır.

Çok az yağ kullanan veya hiç yağ kullanmayan, yağ veya yağ alımını %80’e kadar azaltır, bu nedenle sağlıklı yiyecekleri daha hızlı ve daha kolay pişirmek isteyen sağlık bilincine sahip ve aktif bireyler için idealdir.

6 litrelik pişirme kapasitesi özel sıcak hava teknolojisi sayesinde, gıdaların eşit mikarda pişmesini ve tam kıvamında kızarmasını sağlar.

Robwell Robx Yeni Nesil Halojen Isı Sistemli Airfryer özellikleri

  • Güç: 1700W
  • Sıcaklık: 60-200 derece
  • Hacim: 6 litre
  • Izgara: Var
  • Şiş: 4 adet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz