Always On (Her Zaman Açık) Modu Nasıl Açılır?

0
387 Okunma
always On Modu Nasıl açılır

Akıllı telefon dünyasında bizlere kolaylık sağlayan, yepyeni birçok özellik yer alıyor. Bunlardan biri de son dönemlerde duymaya alışık olduğumuz; Always On Modu. Bu mod günlük hayatta kolaylık sağlamasıyla çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. Her zaman açık ekran olarak da bildiğimiz bu özellik nedir? Nasıl açılır? Şarj tüketir mi? İşte Always On Modu hakkında tüm detaylar?

Always On ( Her zaman açık) Modu Nedir?

Bu özelliği ilk olarak Android telefonlarda görmeye başlamıştık. Fakat şimdi piyasaya sürülen hemen hemen her telefonda bu ayrıntıyı görüyoruz. Always On sayesinde bildirimlere akıllı telefonunuza dokunmadan kilit ekranında görüntüleyebiliyorsunuz. Bu alanda sadece bildirim değil,  tarih, saat, hava durumu, takvim gibi eklemeler yapabiliyorsunuz. Hatta bazı telefonlarda kişiselleştirmeler yaparak daha eğlenceli ve keyifli bir hale getirebiliyorsunuz.

Andorid‘de Always On Modu Açma

Adım 1. Ana Sayfa ekranınızdan Ayarlar menüsüne gidin.

Adım 2. “Kilit ekranı” seçeneğine dokunun.

Adım 3. “Always On Display” özelliğini etkinleştirmek için açma kapama düğmesine dokunun.

Adım 4. Ayarlara göz atmak için “Always On Display” seçeneğine dokunun.

Always On modu nasıl açılır?

iPhone’da Always On Modu Açma

Adım 1: Ana Sayfa ekranınızdan Ayarlar menüsüne gidin.

Adım 2 : Ekran ve Parlaklığa basın

Adım3 : Hep Açık Ekran’ı açın.

Always On modu nasıl açılır?

Always On Modu Şarj Yer Mi?

Mydrivers’ın yaptığı sonuçlara göre; duvar kağıdı açıkken her zaman ekranda saatte yüzde 0,8 şarj ve duvar kağıdı devre dışıyken her zaman ekranda saatte yüzde 0,6 şarj tüketimi yapılıyor. Her zaman açık ekranın maksimum güç tüketimi gün içinde yüzde 20’yi geçmiyor.

Sizler için akıllı telefonlarda Always On nasıl aktif hale gelir kısaca göstermiş olduk. Daha fazla tüyo ve bilgi için Pembe Teknoloji Web Sitesini takip etmeyi unutmayın.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz