Sağlıklı dişler için en iyi 5 şarjlı diş fırçası

0
413 Okunma

Beyaz, parlak ve sağlıklı dişler için doğru fırça seçimi çok önemli. Uzmanlar şarjlı diş fırçalarının klasik fırçalara göre plak oluşumunu  önlemede daha etkili olduğunu belirtiyor. Bu içeriğimizde sizlere sağlıklı dişler için en iyi 5 şarjlı diş fırçasını derledik.

Xiaomi Soocas X3U

saglikli-disler-icin-en-iyi-5-sarjli-dis-fircasi-1

Sağlıklı dişler için en iyi 5 şarjlı diş fırçası listemizin ilk sırasında yer alan Xiaomi Soocas; dört farklı fırçalama moduna sahip. Standart şekilde çalıştırdığınız zaman dişlerinizde maksimum temizlik sağlayan fırça; dakikada 37 bin defaya kadar yüksek frekanslı titreşim gücü ile birlikte geliyor. Ayrıca hızlı şarj özelliğine sahip olan cihaz tek şarjla yaklaşık 25 gün kullanılabiliyor.

Philips Sonicare Diamond Clean

saglikli-disler-icin-en-iyi-5-sarjli-dis-fircasi-2

Sağlıklı dişler için en iyi 5 şarjlı diş fırçası listemizde yer alan yüksek fiyat etiketine sahip Philips Sonicare oldukça teknolojik. Diş sağlığını ve temizliğini bir üst seviyeye taşıyan fırça, Sonic teknolojisi sayesinde; dakikada 62.000 fırça hareketi ile manuel fırçaların 1 ayda yaptığı işi, 2 dakikada yaparak, dişlerde üstün bir temizlik sunuyor. Ayrıca cihaz tek şarj ile üç haftaya kadar kullanılabilmekte.

Oral-B Genius 10000N

saglikli-disler-icin-en-iyi-5-sarjli-dis-fircasi-4

Diş eti koruma teknolojisine sahip olan Oral-B Genius 10.000N’in pozisyon algılama teknolojisi bulunuyor. Nereyi fırçaladığını görebilen diş fırçası; tüm ağzın derinlemesine temizlenmesini sağlıyor. Ayrıca tek şarj ile 2 haftaya kadar dayanabilen cihaz 12 renkli LED SmartRing ve altı fırçalama modu ile kişiselleştirilebiliyor.

Sağlıklı yemekler için en iyi 5 buharlı pişirici

Oclean x Pro

saglikli-disler-icin-en-iyi-5-sarjli-dis-fircasi-4

Sağlıklı dişler için en iyi 5 şarjlı diş fırçası listemizin dördüncü sırasında dokunmatik ekranıyla dikkat çeken Oclean x Pro; kişinin beslenme düzenine, ağız yapısına ve yaşam alışkanlıklarına göre özel fırçalama programı sunuyor. Ayrıca kör nokta algılama özelliği bulunan cihaz diş sağlığını korumaya ve doğru fırçalamaya yardımcı oluyor.

Grush

saglikli-disler-icin-en-iyi-5-sarjli-dis-fircasi-5

Tabii ki çocukları unutmadık onlar için listemize akıllı bir diş fırçası ekledik. Bu fırça genellikle çocukların yapmak istemediği diş fırçalama aktivitesini oyunlaştırarak eğlenceli hale getiriyor. Ayrıca Bluetooth ile telefona veya tablete bağlanan fırçayla diş fırçalarken ekranda çıkan diş canavarları yok ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz