Sağlıklı yemekler için en iyi 5 buharlı pişirici

0
696 Okunma

Sağlıklı besinin en önemli püf noktası sağlıklı bir pişirme yöntemine tabi tutulmasıdır. Pişirme yöntemi olarak besinden maksimum fayda sağlayacak, yağı azaltacak en akıllı yöntem ise buharda pişirme yöntemidir. Bu yazımızda sizler için en iyi 5 buharlı pişiriciyi listeledik.

Goldmaster GM-7439 Dietist Buharlı Pişirici

Goldmaster buharlı pişirici, çok kolay kullanabileceğiniz 3 hazneye sahip. Ayrıca pişirme haznesinin kapasitesi 8,4 litre. Cihazın zamanlayıcı özelliği sayesinde başında beklemenize gerek kalmıyor. Cihazın üzerinde farklı besinler için ortalama pişme zaman aralıkları belirtiliyor. Belirtilen zaman aralıklarına göre, hangi besini pişirecekseniz, 60 dakikaya kadar zamanı ayarlayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra pişme tamamlandığında pişirici, zil sesi ile uyarı veriyor. Ayrıca üzerinde su göstergesi de mevcut.

Profilo Buharlı Pişirici PSC 1002V

Profilo pişirici ile yaptığınız yemek sayısına ve hacmine göre 1, 2 ya da 3 buhar haznesini takabiliyorsunuz. Gerektiğinde pişirme sırasında su tankını kolayca doldurabiliyorsunuz. Ayrıca zamanlayıcı özelliği bulunuyor. Cihazın su seviye göstergesi, baharatlama için özel haznesi, pirinç ve çorba için ekstra haznesi bulunuyor. Bunun yanı sıra pişiricinin emniyet sistemi susuz çalışmasını engelliyor. Son olarak pişirme hazneleri bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Fakir Tolero Buharlı Pişirici

Fakir Tolero Buharlı Pişirici ile 3 buharlı pişirme sepetiyle aynı anda 3 farklı yiyeceği buharda pişirebiliyorsunuz. Pişiriciye, pişirme esnasında su ekleyebiliyorsunuz. 60 dakika zaman ayarı ve buz eritebilme özelliği bulunuyor. Ayrıca pilav için de 1,2 litrelik pirinç kabı mevcut.

Sinbo SCO 5043 Çok Fonksiyonlu Pişirici

Son derece basit bir şekilde çalışan Sinbo buharlı pişirici, açma kapama düğmesi ile çalıştırılıyor. Çorbadan pilava, makarnadan sebze-meyve pişirmeye ve yumurta haşlamaya kadar birçok yemekte kullanılabiliyor. Son olarak pişiricinin aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi de bulunuyor.

 Philips Avent Wasabi

Philips Avent pişirici, bebeğinize hızlıca yemek yapabilmeniz için tavsiye edebileceğimiz en iyi buharlı pişiricilerden biridir. Kullanımı oldukça basit ve pratik bu pişirici, yemek piştiğinde sesli olarak uyarı veriyor. Sadece birkaç parçadan oluşan pişiricinin temizlemesi de oldukça kolay.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz