Samsung AddWash kurutmalı çamaşır makinesi ile 2 hafta

1
3.256 Okunma

Teknoloji evdeki yaşantımızı da baştan aşağı değiştiriyor. Uzun yıllardır hayatımızda olan çamaşır makineleri, teknolojiyle birlikte hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Daha önce çamaşır makinesi ve kurutma makinesi için iki ayrı makine kullanmamız gerekirken, artık tek bir makine bu iki görevi de başarıyla yerine getiriyor. Bu makinelerden biri de 9 kilogramlık yıkama ve 6 kilogramlık kurutma kapasitesine sahip Samsung AddWash kurutmalı çamaşır makinesi.

Samsung AddWash kurutmalı çamaşır makinesi özellikleri ile çamaşır yıkama ve kurutma işlemini kolaylaştırıyor. Biz de bu videomuzda yeni sahip olduğumuz AddWash kurutmalı çamaşır makinesi ile ilgili deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Samsung çamaşır makinelerini buradan inceleyip, satın alabilirsiniz.

Samsung AddWash kurutmalı çamaşır makinesi neler yapıyor?

İlk olarak makinenin sahip olduğu teknolojilerden bahsetmek gerekiyor. AddWash Akıllı Kapak Teknolojisi sayesinde, yıkama işlemi başladıktan sonra bile makineye çamaşır atmak mümkün hale geliyor. Akıllı Kapak Teknolojisi sayesinde sadece unutulan çamaşırları değil, ilave deterjan ve yumuşatıcı eklemek de mümkün. Sadece durulamak veya sıkmak için elle yıkanmış giysileri de kolayca ekleyebilirsiniz.

Eco Bubble Köpükle Yıkama Teknolojisi ise çamaşırların düşük sıcaklıklarda bile temizlenmesini sağlıyor. Köpüğe dönüşen deterjan kumaşa hızla nüfuz ediyor ve kiri temizliyor.

Kimi zaman çok fazla kirlenmemiş çamaşırlarımızı da yıkamak isteyebiliyoruz. Makine, kötü kokan çamaşırları Air Wash Teknolojisi ile deterjan ve kimyasal kullanmadan, ısıtılmış havayla kokusundan arındırabiliyor.

10 yıl motor garantisi bulunan makinede ayrıca çocuk kilidi ve Quick Wash özelliği de dikkat çekiyor. Quick Wash özelliği ile 15 dakikada çamaşırları yıkayabilen makine, meraklı çocuklara karşı kendini de koruyabiliyor. Son olarak makinenin maksimum devir hızının 1400 olduğunu da belirtelim.

Samsung AddWash kurutmalı çamaşır makinesi sayesinde iki makine kullanmak zorun kalmayan tüketiciler böylece yer kaplamadan iki makine konforuna sahip olabiliyor. Peki, çamaşırları çıkarmak zorunda kalmadan tek seferde yıkayan ve kurutabilen makine nasıl çalışıyor?

Fan ile çekilen soğuk hava, ısıtıcı rezistanstan geçerek ısıtılır ve tabur sıcak hava girişinden kazan içerisine gönderilir.Sıcak hava ile kıyafetlerdeki nem buharlaşır. Makine kurutma esansında aldığı soğuk su ile buharı yoğuşturur ve tahliye eder.Program tamamlanıncaya kadar bu döngü devam eder.

AddWash kurutmalı çamaşır makinesini kullanırken bazı noktalara da dikkat etmek gerekiyor. Her programın ısı değeri ve süresi farklı olduğu için hassas çamaşırların zarar görmemesi için türlerine göre ayrılması gerekiyor. Çok su çeken bornoz, kot pantolon ve havlu gibi ürünler daha az yüklenmeli. Son olarak, Max level of drying (En yüksek kurutma yükleme seviyesi) işareti aşılmamalı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz