Samsung akıllı hoparlör modeli nisanda geliyor!

0
143 Okunma

Evleri akıllı hale getiren cihazlar arasında dünyaca ünlü teknoloji devlerinin akıllı hoparlörleri de yer alıyor. Bu alanda Amazon Echo ile, Google Home ile Apple ise HomePod ile faaliyet gösteriyor. Pazarda önemli kozları bulunan markalara yakın zaman da Samsung da katılıyor. Galaxy Note 9 lansmanında ilk bilgilerin paylaşıldığı Samsung akıllı hoparlör modelinin çıkış tarihi ile ilgili bilgi Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinde paylaşıldı. 

Etkinlikte CNET’e konuşan Samsung CEO’su DJ Koh, Galaxy Home akıllı hoparlörün nisan ayına kadar piyasa sunulacağını söyledi. 

Samsung Galaxy Home akıllı hoparlör Samsung’un dijital sesli asistanı Bixby ile birlikte gelecek. Hoparlörün satışa çıkmasının bu kadar uzun sürmesinin sebeplerinden biri olarak Bixby de gösteriliyor. Şirketin Google, Amazon ve Apple ile rekabet edebilmesi için başarılı bir Bixby deneyimi sunması gerekiyor. Bildiğiniz gibi Google Asistan, Amazon Alexa ve Apple Siri bu alanda oldukça başarılı ve yetenekli. 

Samsung Galaxy Home modelinin fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak tahminler Google Home ailesinden daha uygun fiyatlı olacağı yönünde. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz