Samsung DW80M9 Chef Collection bulaşık makinesi ile tanışın!

0
724 Okunma

Samsung DW80M9 bulaşık makinesinden beklentiler oldukça yüksek! Sonuçta bu bulaşık makinesi şeflerin  kullanmak isteyeceği özelliklere sahip olduğu söylenen Samsung’un Şef Koleksiyonu serisinin bir parçası.

Samsung DW80M9 bulaşık makinesi ile mükemmel sessizlik!

Samsung DW80M9 modeliyle ve öncülü Samsung DW80J9945US arasında bazı benzerlikler var. Bu önceki modelde olduğu gibi, DW80M9 manyetik bir kapıya sahip, bu yüzden kirli / temiz bir mıknatıs için bir yer var. Makinenin ön kısmı aynı zamanda, ön paneldeki bir gizli hareket tutamağı ile benzer bir tasarım sergileniyor. Makinenin üstünde, bulaşık makinesinin çalışmakta olduğunu bildiren mavi renkte bir ışık yanıyor. Aksi halde, makine o kadar sessiz çalışıyor ki, makinenin açık olduğunu dahi bilmiyor olabilirsiniz. Ayrıca önceki modellerin aksine, bu model siyah paslanmaz çelik ve daha rafine, şık bir görünüme sahip.

Bu günlerde bulaşık makinelerinde gördüğümüz en yaygın trendlerden biri, gümüş eşya, bıçak veya mutfak eşyaları için üstte özel üçüncü raf. Bu özellik, Samsung DW80M9 da bulunuyor! İç kısımda alt rafa takılan çıkarılabilir gümüş eşyalar da mevcut. Rafın, ayarlanabilir çatallık yerleri var. Bu nedenle de bulaşık makinesi, tabak veya bulaşık tencerelerini ve tavaları sığdırmak için bolca yer içeriyor. Alt raftan bahsetmişken, oldukça sağlam olduğunu da bildirebiliriz. . En iyisi ise, alt rafı yıkamak için özellikle büyük bir tabağımızı makineye yerleştirecek olduğumuzda, daha fazla yer açmak için orta rafı ayarlayabiliyor olmamız..Fakat, rayları kaydırmak için sert çekmek gerekiyor.

Bulaşık makinesinde, kendinden açıklayıcı bulaşık makinesi kontrolleri, üst panelde gizlenmiş. Güç düğmesine ek olarak ise, yedi döngü ile karşılaşıyoruz: Otomatik, Normal, Ağır, Hassas, Hızlı 60, Kendini Temizle ve Şef.

Seçilen çevrime bağlı olarak, aşağıdaki seçeneklerden birini de ekleme şansımız olabiliyor: Hız Yükseltici, Yüksek Sıcaklık Yıkama ve Sanitize. Dijital saat, bir döngüde kalan süreyi gösteriyor.

Bugün pek çok cihazda olduğu gibi, Samsung DW80M9 da paneldeki Akıllı Kontrol düğmesiyle çalışan bir uygulamaya sahip. Samsung Akıllı Ev uygulaması, Android ve iOS cihazların her ikisi için de kullanılabiliyor. Bulaşık makinesini uzaktan kontrol etmemize izin vermesinin yanı sıra, uygulama diğer Samsung cihazları  için de geçerli.

Uygulamayı, bulaşık makinesine bağladıktan ve makine çaışmaya hazır olduğunda, menüdeki tüm ayarları seçin ve istediğiniz yerden makinenizi çalıştırmaya istediğiniz yerden istediğniz zamanda başlayabilirsiniz. Samsung DW80M9 bulaşık makinesi ile bulaşık yıkamak işte bu kadar basit!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz