Ev güvenlik sistemleri: Sinji WiFi kapı zili

0
256 Okunma

Sinji WiFi kapı zili, ev güvenlik sistemleri alanı devam ediyor. Kullanışlı olmayan bir kapı alarmı veya zayıf yerleştirilmiş bir kamera yerine, karanlıkta hareketleri takip edebilen, hareket algılandığında akıllı telefonunuzu uyaran bu akıllı cihazı yakından tanıyalım!

Sinji WiFi Kapı zili, mütevazi kapı zili olmaktan çıkarak, özel kamerası sayesinde kapınıza gelen her kişinin detaylı görsel kayıtlarını tutan bir mekanizmaya dönüşüyor.

Hedefiniz, ister ev güvenliği olsun, ister ileride başvurmak için ziyaretçilerinizin kapsamlı bir listesini oluşturmak olsun, bu yeni çağdaki kapı zili her kapıya kolayca takılabiliyor. Ayrıca;  evinize gelen her ziyaretçinin fotoğraflarını doğrudan akıllı telefonunuza veya tabletinize doğrudan aktaran bir HD kamera imkanı da sunuyor.

Ev güvenlik sistemleri: Sinji WiFi kapı zili

Sinji, gece ziyaretçilerine veya potansiyel davetsizlere, 408 x 320 çözünürlükte, F2.8 diyaframı olan 80 derecelik bir objektif avantajı sağlıyor. Ayrıca, fotoğraflarınızı cihazınıza aktarmak için bir iç üniteye sahip olabileceğiniz kızılötesi gece görüş fonksiyonu da barındırıyor.

Sinji WiFi kapı zilini satın alarak minimum kurulum çabası ve sıfır kablolama ile artık tüm ziyaretçilerinizin listelesine ulaşabilirsiniz. Aynı zaman da Sinji, birisinin cihazınızı kurcalamaya çalışıp çalışmadığını bilmenizi sağlayan gelişmiş anti-hırsızlık teknolojisine de sahip!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz