Samsung Galaxy A52 tanıtıldı; işte özellikleri ve fiyatı

0
905 Okunma

Samsung bugün düzenlediği etkinlikte Galaxy A serisinin yeni modellerini tanıttı. Tanıtılan modellerden Samsung Galaxy A52‘nin özellikleri ve fiyatına bir göz atalım.

Galaxy A52 özellikleri

Samsung Galaxy A52, 6,5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü Snapdragon 720G işlemcisinden alan cihaz, Super AMOLED Sonsuz-O ekran modülüyle tasarlanmış. Ayrıca A52, 8 GB RAM ve 128 GB’lık dahili depolama alanına da sahip. Son olarak telefonun 4.500 mAh‘lik bir pili ve 25W hızlı şarj desteği bulunuyor.

Kamera tarafında oldukça iddialı olan A52’nin, OIS desteği bulunuyor. Bu destek ile hareket halindeyken çekimlerin daha net olması amaçlanmış. 10x’e kadar zoom yapabilen model, 64 MP ana kameraya, 12 MP ultra geniş açılı kameraya sahip. Son olarak cihaz, gece modunda 5 saniyede 12 kare, tripodda ise 7 saniyede 12 kare çekim yapabilmekte.

Samsung Galaxy A72 tanıtıldı

Modelin; siyah, mor, beyaz ve mavi olmak üzere toplam dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Galaxy A52’nin fiyatı Avrupa için 349 Euro olarak belirlendi. Modelin Türkiye satışının nisan ayında başlayacağı söyleniyor. Telefonun ülkemizdeki fiyatının ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz