Samsung Galaxy Fit-e sessizce satışa çıktı

0
345 Okunma

Geçen şubat ayında düzenlenen Unpacked 2019 etkinliğinde Samsung akıllı telefon ailesinin yeni modelleri tanıtıldı. S10, S10+ ve S10e modellerinin görücüye çıktığı etkinlikte Samsung Galaxy Fit-e de duyuruldu. Aradan geçen ayların ardından akıllı bileklik sessiz sedasız satışa çıktı.

Samsung Galaxy Fit-e markanın internet sitesi üzerinden satışa çıktı. Ön siparişe açılan telefonun 40 euroluk fiyat etiketine sahip olduğu görüldü. Akıllı bileklik ABD’de de 21 Mayıs’ta satışa çıkacak. Ülkemizde için ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Giriş seviyesi fitness bilekliği olarak tanımlanan bileklikte PMOLED ekran kullanılıyor. NFC, 5 ATM su geçirmezlik ve bir haftalık pil ömrüyle dikkat çeken bileklik 40.2 x 16 milimetre ölçülerinde ve 15 gram ağırlığında.

Kalp atış sensörü ve ivmeölçer bulunan akıllı bileklik esasında Galaxy Watch Active ile benzer sensörlere sahip diyebiliriz. Kullanıcısının egzersiz programını ölçen bileklik aynı zamanda uyku ve stres durumunu da takip ediyor. Akıllı telefon ile bağlantı kurulabilen bileklik sayesinde bildirimleri görmek mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz