Samsung Galaxy Fold: Hem telefon hem tablet

0
1.335 Okunma

Uzun zamandır beklenen katlanabilir telefonlara Samsung yorumu sonunda geldi. #Unpacked2019 etkinliğinde yeni S10 ailesinin yanında Samsung Galaxy Fold modelini de tanıtan şirket, telefonun özelliklerini teknoloji severlerle paylaştı.

Normalde 4.6 inç boyutunda bir ekrana sahip olan Galaxy Fold modelinin alıştığımız telefonlardan farklı bazı özellikleri var. Örneğin, tıpkı bir kitap gibi açılan telefon açıldıktan sonra 7.3 inç boyutunda bir tablet gibi kullanılabiliyor. Telefonda toplamda 3 ekran görev alıyor. Samsung Galaxy Fold açık halde kullanılırken aynı anda üç uygulama kullanmaya izin veriyor. Bu sayede telefonundan verimlilik arayan kullanıcıların yüzünü güldürecek diyebiliriz. Daha öncesinde hem telefon hem de tablet kullananlar bu telefona geçtikten sonra tabletine veda edebilir.

Samsung Galaxy Fold daha önce görülmemiş bir kamera ekibiyle geliyor. Arkasında üç kamera bulunan telefonun içinde de üç kamera var! Toplamda altı kameralık bir ekip.

512 GB depolama alanına sahip olan Galaxy Fold, ülkemize yılın ikinci çeyreğinde gelebilir. Akıllı telefonun fiyatı ise 1980 dolar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz