Samsung Galaxy S10 alana bir hediye de Youtube’dan!

0
383 Okunma

Samsung ve Spotify arasındaki işbirliğinin bir meyvesi olarak Samsung Galaxy S10 alana 6 ay boyunca ücretsiz olarak Spotify Premium kullanabiliyor. Şimdi yeni bir hediye de Youtube cephesinden geldi. Yeni akıllı telefon sahipleri 4 ay boyunca Youtube Premium hizmetinden ücretsiz faydalanabilecek. 

Yeni kampanya 29 Şubat 2020’den önce Samsung Galaxy cihazı satın alanlar için geçerli. Ayrıca kampanya kapsamında Samsung Galaxy Tab S5 modeli de bulunuyor. Ancak Tab S5 sahiplerinin ücretsiz kullanım süresi yalnızca 2 ay.

Her iki teklif de Youtube Premium’un olduğu ülkelerde geçerli. Ülkemizde henüz bu özellik kullanılmadığı için ne yazıkki biz bu kampanyadan faydalanamıyoruz. 

Youtube Premium aboneliği nedir?

Youtube Premium aboneliği ile videolar reklamsız bir şekilde izlenebiliyor. Ayrıca bu abonelik sayesinde Youtube orijinal içeriklerine de ulaşılabiliyor. Youtube’u arka planda çalıştırmak için de Youtube Premium abonesi olmak gerekiyor. Çevrimdışı indirme özelliği de bulunan Premium sayesinde internetin olmadığı zamanlarda bile içerikleri izlemek mümkün. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz