“Akıllı spa merkezi mi olur?” Demeyin!

0
80 Okunma

Cilt bakım ve spa markası olarak faaliyet gösteren Porcelain, kusursuz spa deneyimi yaşatmak için teknolojiyi kullanmaya karar verdi. Singapurlu şirket geliştirdiği akıllı spa ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sağlıklı bir yaşam deneyimi sunan akıllı spa, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. 

Müşterilerin değişen cilt bakım ihtiyaçlarını anlayabilmek için yapay zeka algoritmalarından yararlanan ve böylece daha iyi hizmetler ve ürünler geliştiren şirket talebi artırmayı hedefliyor. 

Akıllı spa merkezi içinde dört yenilik bulunuyor.
Bunlardan ilki spanın kendi mobil uygulaması. Bu uygulama müşterilere, kendi profillerine göre özelleştirilmiş bilgiler sunuyor. Ayrıca müşteriler buradan randevu alabiliyor ve ödeme yapabiliyor. Uygulama aynı zamanda salondaki akıllı aynalara bağlı. Buralardan uygulama sonrasında bakım ipuçları alınabiliyor.

Spa merkezi müşterilerin özel isteklerini ve tercihlerini gösteren iPad’lerle donatılmış durumda. Müşteri bu ekranlarla doğrudan danışma sistemi ile iletişime geçebiliyor.

Merkezde aynı zamanda perakende satış noktaları bulunuyor. Sensörler ve kameralarla donatılmış olan noktalar gerçek zamanlı cilt analizi ve ürün önerileri yapma konusunda yetenekli. 

Yenilikçi olarak anılmak isteyen Porcelain ayrıca IPL yüz bakım teknolojisinden de faydalanıyor. Bu teknoloji sayesinde müşterilerin cildinde bazı iyileştirmeler yapılabiliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz