Samsung Galaxy S23 FE’nin renk seçenekleri ortaya çıktı

0
210 Okunma

En son Samsung Galaxy S23 FE sızıntısı, telefonu oldukça resmi görünen bir basın görselinde gösteren yeni bir sızıntının ortaya çıkmasıyla birlikte yakında piyasaya sürüleceğine işaret ediyor.

Samsung Galaxy S23 FE sızıntısı tüm renk seçeneklerini ortaya koyuyor

Görsel olarak telefon, arkadan çıkıntı yapan bireysel kamera sensörlerine ve nispeten düz çerçeveye kadar Samsung Galaxy S23’e çarpıcı bir şekilde benziyor. Ekran çerçevesi, özellikle alt kısımda gözle görülür derecede daha kalın, bu da bu modeli amiral gemisi benzerlerinden ayırt etmeyi biraz daha kolaylaştıracak.

samsung-galaxy-s23-fenin-renk-secenekleri-ortaya-cikti-1

Sızıntı Galaxy S23 FE’yi dört farklı renk seçeneğiyle gösteriyor ve MSPoweruser’a göre telefon İnci Beyazı, Siyah Grafit, Mor Lavanta ve Zeytin renklerinde satışa sunulacak. Söylentilerden duyduklarımızın ve önceki sızıntılarda gördüklerimizin ötesinde görüntüden pek bir şey anlaşılamıyor.

Böylesine resmi görünen bir görselin varlığı göz önüne alındığında Galaxy S23 FE lansmanı çok da uzak olmayabilir gibi görünüyor. 2023’ün 4. çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor , dolayısıyla Ekim gibi erken bir tarihte piyasaya sürülebilir (muhtemelen Pixel 8 serisinin altını çizerek 4 Ekim’de piyasaya sürülecek). Bölgeye bağlı olarak Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200’den güç alabilir.

Samsung, Galaxy S22 FE’yi piyasaya sürmeyi atladı, bu nedenle tüketiciler yeni bir model için can atıyor olabilir ve S23 FE, onlara Galaxy S23’e benzer bir deneyim sunacak, ancak daha ucuz bir pakette.

Samsung, telefonun yanı sıra Galaxy Tab S9 FE ve yakın zamanda sızdırılan Galaxy Buds FE gibi diğer Fan Edition cihazlarını da yıl sonundan önce piyasaya sürebilir. Bunların hepsi potansiyel olarak belirli bir etkinlik sırasında bir araya gelebilir ve tüketicilere tatil sezonu öncesinde çok sayıda daha düşük maliyetli seçenek sunabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz