Samsung katlanabilir telefon bilerek mi sızdırıldı?

0
74 Okunma

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 20 Şubat günü Galaxy ailesinin en yeni üyesi S10 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Hakkında hemen her gün yeni bir bilginin ortaya çıktığı S10 bir kenarda dursun, Samsung Vietnam cephesi yaptığı bir yanlışlık sonucunda dikkatleri farklı bir yöne çekmeyi başardı. Kısa bir videoyu yanlışlıkla yayınlayan Samsung Vietnam, markanın katlanabilir telefonunun ilk önizlemesini yapmış oldu ya da öyle zannedilmesini istedi. Öyle ya da böyle görüntülerde bir Samsung katlanabilir telefon bize göz kırpmış oldu.

İlk etapta tüm işaretler Samsung Vietnam’ın hatasından kaynaklı bir ipucu yakalandığını gösteriyor ancak bu markanın PR çalışması da olabilir. Bir kesim olayın bir çalışmadan ibaret olduğunu düşünüyor.

Yayınlanan videoda, gösterilen hiçbir teknolojik cihazın halihazırda satılıyor olmaması bu düşüncelerin en büyük kanıtı olarak gösteriliyor. Ayrıca, Samsung katlanabilir telefon gösterildiği esnada arka tarafa bakan ekranın aydınlık kalması da bir başka soru işareti. Mantıklı düşünüldüğünde katlanabilir telefon açıldığında diğer tarafın ekranının kararması gerektiği söyleniyor.

Samsung Vietnam gerçekten önemli bir yanlışlık mı yaptı, yoksa şirket zekice bir hamlede mi bulundu? Bunun cevabını öğrenmek için 3 hafta kadar daha beklememiz gerekiyor. Muhtemelen böyle bir cihaz varsa, kendisini Galaxy S10 ile birlikte 20 Şubat’ta göreceğiz. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=P86t1F-B5Hs

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz