Samsung “Unpacked” etkinliğinde hangi modeller tanıtılacak?

0
144 Okunma

Samsung geçtiğimiz hafta “Unpacked” etkinliğini dünyanın dört bir yanında devasa reklam panolarıyla duyurdu. “Tiger in The City” sloganıyla yayınlanan 3 boyutlu animasyon şirketin resmi Youtube hesabından da paylaşıldı. Yarın gerçekleşecek olan Samsung “Unpacked” etkinliğinin tüm detayları haberimizde!

Samsung Galaxy A03s Türkiye’de satışa sunuldu

İşte, Samsung “Unpacked” tüm detayları!

Yarın gerçekleşecek olan lansmanda teknoloji devinin s22 ailesinin yeni üyelerini tanıtması bekleniyor. Şirketin düzenlenen etkinlikte amiral gemisi telefonlarının yanı sıra akıllı tabletlerini de tanıtması bekleniyor. Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 18:00’da düzenlenecek olan etkinliğe Metaverse üzerinden de katılmak mümkün.

s22 ailesinin yeni üyelerinden olacak olan, s22,s22 ultra ve s22+ modelleri merakla beklenen telefonlar arasında. Çıkan sızıntılar arasında ise Samsung Tab s8, s8+ ve s8 Ultra modellerinin olması bekleniyor.

Geçtiğimiz ay Samsung büyük bir yatırım yaparak, Washington Sokağı’ndaki mağazasını Decentraland’da açtı. Samsung 837x adı verilen mağazadan Metaverse hayranları da bu etkinliğe katılabilecek. Şirket Gear Vr isimli sanal gerçeklik gözlüklerini Aralık ayında piyasadan çekeceğini açıkladı. Metaverse’e bu kadar yatırım yapmalarına rağmen Gear Vr ile ilgili henüz olumlu bir gelişme yok.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz