Akıllı telefonlar için tasarlanmış şık çantalar

0
262 Okunma

Gelişen teknolojiye moda dünyasının dev isimleri de ayak uydurmaya çalışıyor. Kablosuz kulaklıklardan telefonlara, tablet modellerinden mac’lere bir çok ürün için tasarlanmış şık aksesuarlar mevcut. Bu içeriğimizde sizlere moda devlerinin akıllı telefonlar için tasarladığı şık çantaları listeledik.

Burberry

akilli-telefonlar-icin-tasarlanmis-sik-cantalar-1

Lüks moda sektöründe önde gelen markalardan biri olan Burberry, akıllı telefonlar için özel bir çanta tasarlamış. Oldukça şık görünen ürün tüm iPhone’lara uyacak şekilde boyutlandırılmış. Burberry’nin resmi Türkiye online mağazasında bulunan ürünün fiyatı 10,590,00 TL. 

Chanel

akilli-telefonlar-icin-tasarlanmis-sik-cantalar-2

Dünyaca ünlenmiş Londra merkezli moda markası Chanel, akıllı telefonlar için üç farklı renkte zincirli bir çanta tasarlamış. Bu şık çanta araştırmalarımıza göre Türkiye’de bulunmuyor. Yurt dışı fiyatı ise 2.550 dolar.

Ünlü markaların tasarladığı teknolojik aksesuarlar

Fendi

akilli-telefonlar-icin-tasarlanmis-sik-cantalar-3

Akıllı telefonlar için tasarlanmış şık çantalar listemizde yer alan bir diğer çanta Fendi’ye ait. Fendi O’Lock akıllı telefon çantasının arkasında kartlık cepleri bulunuyor. Kahverengi deriden yapılan ürün süet detaylarla bezenmiş. Ülkemizde bulunmayan bu şık ürün yalnızca iPhone 12 Pro modeline özel olarak tasarlanmış.

Louis Vuitton

akilli-telefonlar-icin-tasarlanmis-sik-cantalar-4

Paris merkezli dünyaca ünlü lüks moda markası Louis Vuitton‘da akıllı telefonlar için çanta tasarlayan markalardan biri. Şık görünümüyle göz alan bu çanta Louis Vuitton’un imzası olan Monogram kanvas ile detaylandırılmış. Marka çanta için “Boyutu küçük olmasına rağmen günlük ihtiyaçlarınızı taşıyabilecek kadar büyüktür” açıklamasında bulunuyor.

Dünyaca ünlü lüks moda markalarının tasarımını nasıl buldunuz? Fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz