Samsung’dan kadınlara özel Galaxy Buds Pro LANEIGE

0
317 Okunma

Teknoloji devi Samsung, bu yıl piyasaya çıkardığı Galaxy Buds Pro’nun yeni bir versiyonunu çıkarıyor. Güney Kore güzellik markası LANEIGE ile ortak bir çalışma yapan Samsung; kadınları hedef alan yeni bire seri duyurdu.

Apple AirTag Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

Kadınları hedef alan Galaxy Buds Pro LANEIGE

Samsung'dan kadınlara özel Galaxy Buds Pro LANEIGE

Daha önce de çeşitli markalar ile iş birliği yapan Samsung; bu kez Güney Kore makyaj ve cilt bakım markası ile bir ortaklık kurdu. Markanın önde gelen makyaj ürünlerinden Neo Cushion kapatıcıyı içeren yeni bir seri ile karşı karşıyayız. Phantom Violet olarak anılan menekşe rengi ile Güney Kore’de satışa çıkacak kulaklığın diğer ülkelerde satılması beklenmiyor. Samsung yetkilileri özel Galaxy Buds Pro LANEIGE ile ilgili şu ifadelerde bulundu;

“Kendilerini aktif bir şekilde ifade eden MZ neslinin ‘Phantom Violet’ rengiyle birlikte bireyselliklerini tam olarak ortaya çıkarabilmesi için güzellik markaları ile benzersiz bir işbirliği planladık. Tüketicilerin farklı zevklerini karşılayabilecek ürünleri Galaxy’nin benzersiz renkleri ve tasarımlarıyla sergilemeye devam edeceğiz.”

Yeni özel serinin 12 Mayıs itibari ile Güney Kore raflarında yerini alacak. Kulaklığı satın almak isteyenler dilerse 11 Mayıs’ta 175 dolara ön sipariş verebilecek. Ayrıca Samsung bu özel seriyi sınırlı sayıda piyasa sürecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz