Samsung’un katlanabilir Galaxy Z Flip’i görüldü!

0
276 Okunma
Teknoloji şirketlerinin dev ismi Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip görüldü, bir sonraki katlanabilir telefonunu bu ay içerisinde duyurması bekleniyor. İşte Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip ve ortaya çıkan gelişmeler.
samsungun-katlanabilir-galaxy-z-flipi-goruldu-1
Twitter’da yakın bir zaman diliminde Galaxy Z Flip’le ile ilgili olduğu söylenen ve telefonun gösterildiği kısa bir klip yayınladı. Videonun nereden ve kim tarafından paylaşıldığı henüz bilinmiyor. Ayrıca yayınlanan görüntülerde, sızdırılmış fotoğraflarda ve renderlarda gördüğümüzden çok daha fazlası gözükmüyor. Samsung’un katlanabilir Galaxy Z Flip’in görüldüğü o videoya aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

 

İzlediğimiz videoda Samsung’un yeni bir “ultra ince cam” kullanıp kullanmadığını da sızdırılan klipten anlamak pek mümkün değil.
Bu yeni telefon bir cep veya el çantasına diğerlerine oranla biraz daha kolay sığabilecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz saatlerde ise  Galaxy Z Flip’in fiyatı hakkında yeni bir sızıntı geldi. Samsung Galaxy Z Flip’in – 1299 Euro fiyat etiketi ile karşımıza çıkması bekleniyor.
Galaxy Z Flip’in 11 Şubat’ta San Francisco’daki Samsung’un Unpacked etkinliğinde resmi olarak açıklanmasını bekliyoruz.

Apple Watch fiyatına kayış! Apple Watch’a Hermes kayış aldık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz