Apple Watch fiyatına kayış! Apple Watch’a Hermes kayış aldık

0
749 Okunma

Pembe TV olarak farklı teknolojileri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Ancak, bu kez konuğumuz biraz farklı. Teknolojiyi yakından takip eden, aynı zamanda modaya da ilgisi olanlar kullanıcılar için bu kez Apple Watch Hermes kayış modelini inceliyoruz. Fiyatı ile dikkat çeken kayış, kombinini şık bir saat ile tamamlamak isteyenler için ideal.

Apple Watch Hermes kayış ile modaya ayak uyduruyor

Apple, yeni nesil akıllı saatini geçen yıl satış sundu. Apple Watch Series 5 özelliklerinin yanında aksesuarları ile dikkat çeken bir akıllı saat oldu.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Apple Watch Series 5 özellikleri

Yeni akıllı saat üyesi de geçtiğimiz yıl olduğu gibi 40 mm boyutundaki model 324 x 394 piksel çözünürlüğünde ve 44 mm kasa boyutundaki model ise 368 x 448 piksel çözünürlüğünde ve 10.7 mm inceliğe sahip. Bu yılki modelde EKG özelliği ve yeni geliştirilmiş sağlık özellikleriyle daha çok ön plana çıktı.

Ayrıca Apple Watch’un yeni bir özelliği de pusula olarak karşımıza çıktı. Artık yeni Apple Watch enlem, boylam, yükseklik ve eğim gösteren dahili pusulayı içerisinde barındıracak. Ayrıca cihazın Maps uygulaması da hangi yöne dönük olduğunuzu gösterecek şekilde güncellendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz