Saniyeler içinde ışık stüdyonuz hazır

0
327 Okunma

Tasarım dünyasında bir sözümüz var. Birisi ürünlerinizi alıp kullanana kadar, bunun ne kadar iyi olduğu konusundaki yargıları iki şeyden kaynaklanıyor. Ambalajı veya sunumu. Şimdi, dizüstü bilgisayarınızda, telefonunuzda veya tabletinizde çevrimiçi olarak görüyorsanız, bir ürünü paketiyle yargılayamazsınız, ancak fotoğraf ve videolarıyla yargılarsınız. İnsan psikolojisi, “iyi görünüyorsa iyi olmalı” ilkesi üzerine gevşek bir şekilde çalışır. Dil hemen leziz görünen yemekleri görünce tükürük salgılamaya başlar, değil mi?

Foldio3 ile bu dilin titizleştirici fotoğrafı tam anlamıyla bir portföy davasına dönüşüyor ve 10 saniye uzaklıkta. Geleneksel fotoğraf kurulumlarının çoğu, ekipmanlarla dolu bir oda ve saatler süren kurulumdan oluşmasına rağmen, Foldio3’ün yenilikçi tasarımı, hepsini kolunuzun altına sığabilecek küçük, düz paketlenmiş bir kasaya koyar. Açın ve manyetik kilitleri kullanarak monte edin; ürün fotoğrafçılığınız için kendinize bir stüdyo sınıfı ışık kutunuz olduğunu hatırlatın. Kutunun üstünde ayrıca 3 büyük LED şerit bulunur ve bu büyük büyük stüdyo ışıklarına olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Foldio3, ihtiyacınız olan çekim türüne bağlı olarak, siyah ve beyaz olmak üzere iki arka planla geliyor. Bu yeşil ekran uygulamaları için kendi yeşil zemininizi bile kullanabilirsiniz.

Basit Zemin Kurulumu

Mini stüdyoları kullanma konusunda herhangi bir deneyiminiz varsa, fonu düzeltmenin gerçekten zahmetli olacağını bileceksiniz. Bu, daha büyük boyutlu fotoğraf stüdyoları için daha da kötüleşiyor. Fonu basit ve kolay bir şekilde düzeltmek için yeni bir yol tasarladılar. Foldio3‘ün alt kısmına sadece zemini takabilir ve üst tarafı sabitlemek için açabilirsiniz.

Instagram fotoğrafları karşılığında 1 yıllık uçak bileti!

Serisinin üçüncüsü ve açıldığında Foldio2‘den iki kat daha büyük (ancak hala katlandığında nispeten küçük), Foldio3 2 metre uzunluğunda ve genişliğinde duruyor. Foldio’nun önceki yinelemelerinden yapılan boyut yükseltmesi, daha büyük ürünlerin fotoğrafını çekmeyi ideal kılar. Yenilikçi manyetik ışık kutusu, Foldio3 ile kolayca eşleştirilebilen ek ışıklarla bile kendini korur. Halo Lambaları, yanlardaki mıknatıslara (veya ön tarafa da yerleştirilebilir) tam olarak oturur ve Foldio3’teki kısma kumandasına bağlanır ve böylece mükemmel yoğunluğu elde etmek için aydınlatmayı değiştirmenize olanak tanır. Ürünün 360 ° fotoğraflarını çekmenize olanak tanıyan dönen bir döner tabla (ve kendi başına çığır açan bir ürün) olan Foldio360 ile sınırları daha da zorlayabilirsiniz, hatta bir 3D tarayıcıyla eşleştirirseniz ürünlerinizin 3D taramalarını bile yapabilirsiniz, veya Autodesk’s 123D gibi yazılım / uygulamayı kullanabilirsiniz.

Bir tasarımcı olarak çalışıyor ve prototipleri (veya kendi kitlesel fonlama veya el sanatları projenizi başlatmayı planlıyorsanız) veya bir fotoğrafçı veya blogcuyu fotoğraflamak isteyip istemediğiniz veya eBay’da bir şey satmaya çalışsanız bile, iyi bir fotoğraf her zaman iyi bir yanıt alır.

Karartma Kontrol Cihazı

Artık Foldio3’ün aydınlatmasını karartma kontrol cihazını kullanarak kontrol edebilirsiniz. Bu cihaz, Foldio3 ve Halo çubuklarının tüm ışıklarını basit bir şekilde kontrol etmenizi sağlar.

Manyetik yapı

Bu, kurulumun 10 sn’de olmasını sağlar. Foldio3’ü kapsamlı kullanım için sağlam bir şekilde tutmak için yüksek kaliteli mıknatıs kullandıklarından bahsetmiyoruz bile.

Foldio3 eBay‘de 178,20€‘ya satışta.

Katlanabilir stüdyo ışığını sevdiniz mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz