Dünyanın ilk topraklamalı seyahat adaptörü ile güvenli ve hızlı şarj keyfi!

0
301 Okunma
Dünyanın ilk topraklamalı seyahat adaptörü

Seyahat adaptörlerinden beklenen performans, yolculuk yaparken değişen güç prizleriyle uğraşmak zorunda kalmamaktır. Bu sorunla mücadele edebilecek birçok seyahat adaptörü var. Ancak; bunlar genellikle elektronik dalgalanmalardan ve aşırı yüklenmelerden korunmak için tek kullanımlık sigortalar ile tasarlanmış.

Zendure, Passport Pro’yu icat ederek bu sorunu ortadan kaldırdı! Hem de dünyanın ilk topraklamalı seyahat adaptörünü,basmalı düğme sıfırlama sigortasıyla icat ederek. Yaratıcı ekip, Passport Pro’yu tek basımlı resetleme sigortasıyla sunmaktan gurur duyuyor.

Passport Pro, bir adet USB-C PD çıkışı ve üç adet USB-A çıkışı dahil olmak üzere dört adet güçlü USB çıkış bağlantı noktasına sahip. Şarj teknolojisindeki, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uzmanlığı sayesinde Zendure; seyahat eden adaptörlere, sektör lideri Power Delivery şarj teknolojisini uygulayan ilk şirket.

Dünyanın ilk topraklamalı seyahat adaptörü

 

Passport Pro’nun önemli bir özelliği, topraklanmış kalma yeteneği. Passport Pro’nun dört fişi var ve her biri toprak bağlantılı.Topraklama kablosu, birçok elektrik sistemi için temel bir güvenlik özelliği. Yüksek voltaj, kısa veya düzensiz elektrik akımları söz konusu olduğunda, topraklama teli, elektrik için bir yol sağlıyor. Elektrik sistemi yerine enerjiyi toprağa aktarıyor. Bu özellik elektrik çarpması, yangın ve diğer tehlikeleri azaltıyor.

Passport Pro seyahat adaptörü, sıkı ulusal ve uluslararası düzenlemelere ve standartlara uygun. IEC 60884-2-5 Sertifikasyonu ve BS 8546 Sertifikasyonunu sağlayan ilk seyahat adaptörü.

Passport Pro, güçlü uyumluluklara sahip mükemmel bir seyahat arkadaşı olarak hizmet vermekte. Cep telefonlarını, dizüstü bilgisayarları, elektrikli traş makineleri, dijital kameraları, oyun konsollarını ve diğer elektrikli cihazları şarj etmek ve şarj etmek için kullanabilirsiniz.

Güvenlik açısından önemli olan topraklanma, piyasadaki çoğu seyahat adaptörde yok. Zendure Passport Pro ile cihazlarınızı neredeyse dünyanın her yerinde  kullanabilirsiniz !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz