Satın alabileceğiniz en iyi 5 IP kamera

0
1.417 Okunma

Hem evde hem de iş yerinde güvenliği sağlamak isteyen kişiler genellikle IP kameralara başvuruyor. 7/24 ev veya iş yerinizi izleyebileceğiniz bu kameralar ile ayrıca kayıt yapmanız da mümkün. Bu kameralar güvenlik önemlerinin yanı sıra evcil hayvan sahipleri ve çocuklu aileler için de oldukça kullanışlı. Siz de mesafe sıkıntısı olmadan, her an izleyebileceğiniz bir IP kamera satın almak istiyorsanız 5 adet önerimiz var. İşte satın alabileceğiniz en iyi 5 IP kamera!

Satın alabileceğiniz en iyi IP kameralar (TOP 5)

Uygun fiyattan yüksek fiyatlara çeşitli özelliklere sahip birçok kamera bulunuyor. Biz uygun-orta fiyat kategorisindeki IP kameraları sizler için listeledik.

Osmart Kablosuz IP Kamera

İç mekanlarda kullanabileceğiniz bu kamera uygun fiyatlı IP kameralar arasında. Toza ve suya karşı dayanıklılığı bulunmayan bu ürünü ev ve ofis gibi mekanlarda kullanabilirsiniz. Akıllı cihazınıza yükleyeceğiniz uygulama sayesinde 7/24 güvenliğinizi sağlamanız mümkün. Gece görüşü bulunana kameranın ayrıca hareket sensörü de bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir harekette bildirim alarak güvenlik önlemlerinizi almanıza destek olur.

Xiaomi MiJia Home IP Kamera

360 derece döner başlığı sayesinde tam bir güvenlik kamerası olan Xiaomi Mijia; akıllı telefonunuzda ki Mi Home uygulaması ile takip edilebiliyor. Bebek kamerası olarak da sıkça tercih edilen ürün, gece görüşü özelliğine de sahip. Gelişmiş hareket sensörü ve SD kart kayıt sistemi sayesinde ev ve iş yerlerinizin güvenliğini sağlamaya uygundur. Uzaktan kumanda edebileceğiniz görüş açısı ile her daim 360 derecelik güvenlik sağlayabilirsiniz.

Kingboss IP Kamera

Özellikle dış mekan güvenliğinde kullanıma uygun bu kamera; suya ve toza karşı dayanıklıdır. Yakınlaştırma ve 355 derece görüş açısı sayesinde tam güvenlik sağlayacak bu ürün; hareket sensörü ile size bildirim verir. Bulut hizmeti ve kart desteği ile görüntülerinizi kaydetmenize de imkan sağlar. Kamerayı akıllı telefonunuza indireceğiniz mobil uygulama sayesinde takip edebilirsiniz.

Everest IP Kamera

Dış mekan kullanıma uygun olan bu güvenlik kamerası; sıcak ve soğuk hava koşullarında yüksek performans sağlar. Akıllı telefonunuza indirebileceğiniz mobil uygulama sayesinde 7/24 görüntü alabilirsiniz. Gece görüşü bulunan kamera, ayrıca kayıt alma ve hareket sensörü gibi özelliklere de sahiptir.

Anker Eufy Akıllı Güvenlik IP Kamera

Klasik IP kameralara ek olarak akıllı yüz tanıma sistemi olan bu kamera; Al teknolojisi sayesinde yüzlere odaklanır. Akıllı hareket sensörü sayesinde sadece kapı pencere gibi özel bölgelerdeki hareketleri takip edebilirsiniz. Kayıt sistemi sayesinde 3 aylık kayıt tutabilme özelliğine sahiptir.

Ürünleri hepsiburada.com üzeerinden daha detaylı inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz