Xiaomi bu kez tasarımı ile çok konuşulacak akıllı telefon duyuracak

0
217 Okunma
Xiaomi Civi

Kısa süre önce birçok yeni ürününü global olarak tanıtan Xiaomi, yeni bir seri üzerinde çalışıyor. Xiaomi Civi olarak adlandırılan yeni akıllı telefon için gözler 27 Eylül tarihine çevrildi. İşte tasarımı ile oldukça iddialı olması beklenen akıllı telefon serine dair diğer ayrıntılar.

Twitter’a yeni özellik geliyor! Video izlemek artık daha keyifli olacak

Xiaomi Civi tasarımda tüm telefonlar geride bırakabilir!

Fiyat performans ürünleri ile gönüllere taht kuran Xiaomi; ürün gamını her geçen gün büyütüyor. Akıllı telefon dünyasında birden popüler olan markanın şimdi yeni bir seri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Weibo üzerinden paylaşılan tanıtım posterine göre Xiaomi, yeni bir akıllı telefon serisi tanıtacak. Xiaomi Civi adının verildiği bu yeni seri, markanın diğer telefonlarından farklı olarak fotoğraf ve tasarım konusunda oldukça iddialı olacağı söyleniyor. Merak uyandıran yeni seri ile ilgili neredeyse hiçbir ayrıntı bulunmuyor. Fakat 27 Eylül tarihinde TSİ ile 09:00‘da vitrine çıkarmaya hazırlandığı biliniyor.

Xiaomi Civi

Yeni seri hakkında neredeyse hiçbir bilginin bulunmaması, teknoloji severleri farklı şeyler düşünmeye itti. Ortaya atılan iddialara göre Xiaomi Civi; CC serisinin devamı niteliğinde olacak. İddialar bununla da bitmiyor. Kamera ve tasarım olarak fark yaratacağına inanılan akıllı telefon; global olarak satışa sunulmayabilir. Yani yeni seri sadece Çin’de ortaya çıkabilir. Henüz tüm bilgilerin varsayımlardan ibaret olduğu seri için 27 Eylül tarihini beklememiz gerekiyor. Tasarım konusunda oldukça iddialı olan yeni serinin siz nasıl görüneceğini düşünüyorsunuz?

Xiaomi’nin merak uyandıran Civi serisinden ilk fotoğraf geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz