Seetroen gözlükler ile artık yol tutması problemine son!

0
657 Okunma
Uzun yolculuklardaki yol tutması problemi yaşayan yolcuların, yol tutması rahatsızlığını tedavi edebilen bu gözlükler bir harika! 

Seetroen adındaki  gözlükler;  Fransız otomobil üreticisi Citroen tarafından,  geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Uzun yolculuklardaki yol tutması problemi yaşayan yolcuların, yol tutması rahatsızlığını tedavi edebilen bu gözlükler bir harika!  Citroen, gözlüklerinde Fransız bir girişimci tarafından oluşturulan, Boarding Ring teknolojisini kullandı. Bu özelliği ile  yol tutması problemini  birkaç dakika içinde tedavi edebiliyor.

Gözlükleri 10 ila 12 dakika boyunca taktıktan sonra, akıllı telefon veya kitap gibi hareketsiz bir nesneye odaklanırken, iç kulak tarafından algılanan hareketle hastanın zihninin yeniden senkronize olmasını sağlıyor. Seetroen halkalarındaki sıvı, gözün algılanan hareketinin iç kulağınkiyle eşleşeceği şekilde ufkun açısını ve hareketlerini çoğaltıyor.  Bu aşamadan sonra, kullanıcı gözlükleri bir kenara bırakıp ve kalan yolculuğun tadını çıkarabiliyor.

Seetroen gözlük

Seetroen gözlükler camsızdır. Bu nedenle, diğer camlara da takılabilirler. Bu camların çalışmasını sağlayan olay: plastik çerçeveler. Göz çevresindeki halkalardaki mavi sıvı, frontal eksen ve sagittal eksenle birlikte ufuk çizgisini yeniden yaratır ve gözler ve iç kulak tarafından beyne gönderilen sinyaller arasındaki çatışmayı giderir.

Bu gözlükler, piyasada bulabileceğimiz en iyi görünümlü gözlükler değil. Ancak; Citroen, gözlük için sade, taze ve rahat bir tasarım yaratmayı istiyor. Bu gözlükler, reklamda görüldüğü gibi yol tutması rahatsızlığınızın tedavisinde etkili olacaksa satın almaya değerdir. Citroen, bu gözlükleri başlangıç fiyatı olarak 115 $ ‘a satılıyor. Bu ürünü, Citroen’ın online mağazasında bulabilirsiniz!

Gözlüklerin nasıl çalıştığını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz