CoolAir: Kişisel uzay hava soğutucusu

2
4.630 Okunma
CoolAir muhteşem kişisel uzay hava soğutucusu ile sıcaklara son!

CoolAir ile aşırı sıcaktan ve nemden en az etkilenmenin keyfini çıkarın! Bu küçük cihaz sayesinde, nerede olursanız olun merkezi klimaların yüksek enerji maliyetleri ödemeden serinleyebilirsiniz!

Serinhava

CoolAir, sıcak yaz aylarında, sıcaktan acı çeken iki İsviçreli mühendis tarafından tasarlandı. Kurulumu, şaşırtıcı derecede kolay. Sadece bir soket beslemesine veya herhangi bir USB bağlantı noktasına takmamız yeterli.

CoolAir, ayarlanabilir bıçak – rüzgar çıkış bıçağı, soğutma yönünü kontrol etmek için yukarı ve aşağı hareket ettirilerek ayarlanabiliyor. 3 hızlı fan  ve fanın tüm ihtiyaçları karşılayacak 3 farklı hız seçeneği var. Uzun ömürlü tank su deposu 8 saate kadar dayanıyor. Ayrıca; yedi farklı renk seçeneği ile kişise uzay hava soğutucusu gözlerimize hitap ediyor!

CoolAir

CoolAir ile artık yüksek elektrik maliyetleri olmadan bulunduğunuz alanı saniyeler içinde serinletebilirsiniz!

Bütün gün bir klimayı çalıştırmak çok paraya mal olabilir ve çok fazla yer kaplayabilir. Ayrıca, hepimiz geleneksel klimaların içerdiği toz, zararlı küf ve tehlikeli bakteri parçacıkları ile dolu olduğunun farkındayız. O zehirli karışımlar daha sonra büyük sağlık sorunlarına neden olacak  şekilde karşımıza çıkyor. Ancak, bahsetmiş olduğumuz bu kişisel hava soğutucusunda bulunan filtrenin, kolayca ve güvenli bir şekilde çıkarılıp, yıkanabilme özelliği bizleri, bu tehlikelere karşı koruyor.

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz