Sevgililer Günü’ne özel 700 TL altı kablosuz kulaklık modelleri

0
328 Okunma

14 Şubat yaklaşırken herkesi hediye alma telaşı sarmış durumda. Kimileri kıyafet, çiçek, saat vb hediyeleri almayı düşünürken kimileri ihtiyaçlara yönelmeyi tercih ediyor. Kimileri hediye seçerken pahalı ürünler tercih ederken, kimisi ise fiyat/performans ürünlerine yöneliyor.

Bu içeriğimizde sizler için Sevgililer Günü’ne özel 700 TL altı kablosuz kulaklık modellerini listeledik.

Huawei FreeBuds 3i

sevgililer-gunu-ne-ozel-700-tl-alti-kablosuz-kulaklik-modelleri-1

Sevgililer Günü’ne özel 700 TL altı kablosuz kulaklık modelleri listemizin ilk sırasında yer alan model Huawei FreeBuds 3i. Aktif gürültü önleme özelliğine sahip olan model bir tam şarj ile 3.5 saate kadar müzik dinleme ve 2.5 saate kadar konuşma süresi sunuyor. Bağlantı tarafında Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip olan Huawei FreeBuds 3i,  iOS ve Android işletim sistemlerinde aktif olarak kullanılabilmekte.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2

sevgililer-gunu-ne-ozel-700-tl-alti-kablosuz-kulaklik-modelleri-2

Mi True Wireless Earphones 2, 5 saate kadar kesintisiz dinleme süresiyle beraber toplam 20 saate kadar kullanım süresi sunuyor.  Android ve iOS cihazlarla sorunsuz çalışabilen model dokunmatik kontrol ve otomatik oynatma özelliğini de barındırıyor.

Oppo Enco W11

sevgililer-gunu-ne-ozel-700-tl-alti-kablosuz-kulaklik-modelleri-3

Sevgililer Günü’ne özel 700 TL altı kablosuz kulaklık modelleri listemizde yer alan bir diğer cihaz ise Oppo Enco W11. Gürültü engelleme özelliğine sahip olan Enco W11 Bluetooth 5.0 desteği ile gelmekte. Suya dayanıklı yapısı bulunan model tek şarj ile şarj kutusu olmadan 5 saat, şarj kutusu ile 20 saat kullanım imkanı sunuyor.

JBL T125

sevgililer-gunu-ne-ozel-700-tl-alti-kablosuz-kulaklik-modelleri-4

32 saate kadar pil ömrü ile dikkat çeken JBL T125 çift bağlantı özelliğine sahip. Şık tasarımı ile kadınların hoşuna gidebilecek olan bu ürün kendine has Pure Bass işlevi bulunduruyor.

Xiaomi Redmi Airdots

Listemizin son sırasında yer alan Xiaomi Redmi Airdots, 700 TL altında olan ürünlerden biri. Özel olarak tasarlanan yapısı nedeni ile tüm gün boyunca kulaklığı kulağınızdan çıkarmasanız bile rahatsızlık hissettirmeyen model Bluetooth 5.0 ile kesintisiz bağlantı sağlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz