Sıcak havalara çözüm olacak en iyi vantilatörler

0
433 Okunma
En iyi vantilatörler

Havaların ısınması ile birlikte klima ve vatilatör gibi soğutuculara olan ihtiyaç arttı. Klima genellikle sıcaklarda çözüm olarak teercih ediliyor. Fakat sabit konumlandırılması ve her bütçeye hitap edememesi ile tercih dışı kalabiliyor.  Tam da burada akıllara vantilatör geliyor. Eskinden beri evlerde bulunan vantilatörler yeni teknolojiler ile artık çok daha gelişmiş durumda. İşte yazın sizi sıcağın etkilerinden koruyacak en iyi vantilatörler.

En iyi vantilatörler (TOP 5)

Vantilatörler, seyyar olması ve uygun fiyatı ile sık tercih edilen ev ürünleri arasında yer alıyor. Ortam havasını değiştirmede başarılı, soğuk buhar destekli ya da zaman ayarlı birçok seçeneği var. İşte fiyat performans ürünü olan en iyi vantilatörler

Simtech Km-1718 Duvar Tipi Vantialatör

En iyi vantilatörler

Bir vantilatör arıyor fakat klima konforundan da ödün vermek istemiyorsanız duvar tipi vantilatör tam size göre. Yer kaplamayan daha iyi hava akışı sağlayacak bu vantilatörler; klima benzeri görüntüsü ile daha şık bir görüntüye sahip. Taşınabilir yapıda, uzaktan kumandalı ve dahili termometresi bulunan bu vantilatör, programlanabiliyor. Ürünün motor gücü ise 60 Watt.

Fakir TVL 100 Kule Tipi Vantilatör  

En iyi vantilatörler

Tasarım tarafında sizi menün edecek diğer bir seçenek kule tipi vantilatörler. Mobilyalarınızın yanında bir dekor ürünü gibi konumlandırabileceğiniz bu ürünün 3 farklı hareket türü var.

Airking Blow Sineksavarlı Soğuk Buharlı İyonizerli Vantilatör

En iyi vantilatörler

Ortamınızı serinletirken aynı zamanda sineklerden de korunmak istiyorsanız sineksavarlı vantilatör tam size göre. Ayrıca soğuk buhar teknolojisi ile daha serin bir ortama kavuşurken, odadaki nem miktarını da dengeleyebilirsiniz. Otomatik kapanma özelliği, hava temizleme özelliği ve rahat taşıma sağlamak için tekerli ayaklara sahip vantilatör; 110 Watt gücünde ve uzaktan kumandaya sahip.

Alf Soğuk Buharlı Vantilatör SSIV102

En iyi vantilatörler

65 Watt gücündeki bu vantilatör, klasik görüntüden memnun olan; aynı zaman da soğuk buhar teknolojisini de kullanmak isteyenler için ideal. 1 litrelik nemlendirici haznesi bulunan ürün oldukça sessiz.

Homend  Fenomen 9001 Ayaklı Vantilatör

En iyi vantilatörler

Sadece ortam havasını soğutmak için bir vantilatöre ihtiyaç duyuyorsanız en sade model sizin için yeterli olacaktır. 2 farklı hız ayarı ve uzaktan kumanda seçeneği bulunan bu ürün; zaman ayarına ve 60 Watt güce sahip.

Klima için yeterli bütçesi bulunmayan ya da taşınabilir bir soğutucuya ihtiyaç duyanlar için en iyi vantilatörler listesini açıkladık. Siz evinizde hangi tür soğutucuları tercih ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz