Aşk 101 dizisinin ikinci sezon tarihi belli oldu

0
90 Okunma

Netflix Türkiye yapımı Aşk 101 dizisinin ikinci sezon tarihi belli oldu. Dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’de büyük ilgiyle takip edilen dizinin ikinci sezon müjdesi resmi Instagram hesabı üzerinden verdi. İşte yeni sezon ile ilgili ayrıntılar.

Aşk 101 ikinci sezonu 30 Eylül’de

aşk 101 koronavirüs, netflix

Özellikle genç kitle tarafından çok beğenilen dizi, birinci sezondan sonra kenara çekilmişti. Diziye hayran olan kitleyi gözden kaçırmayan Netflix, akıllardaki “Aşk 101 ikinci sezon ne zaman?” sorularına yanıt verdi. Netflix Türkiye resmi, hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ““Aşk 101 ne zaman gelecek” sorularınızı özlemeyeceğim kesin” açıklamasında bulundu. Yeni sezon ile ilgili videoda 30 Eylül’ü işaret eden dijital yayın platformu dizinin sezon ayrıntılarına değinmedi. 30 Eylülde listeye girmesi beklenen dizinin videosuna buradan ullaşabilirsiniz  Dizinin isminden dolayı bazı varsayımlar bulunuyordu. Aşk 101 olarak yayınlanan birinci sezonun ardında; ikinci sezonun Aşk 102 olarak geleceği bir süredir konuşuluyordu. Fakat yayınlanan video ile bu varsayımda ortadan kalktı. Sizi isminde herhangi bir değişiklik görünmüyor.

Tam bir gençlik dizisi olan Aşk 101 Netflix Türkiye yapımları arasında yer alıyor. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de çalışmalarını sürdüren platform; buna benzer birçok orijinal yapım ile sık sık gündeme geliyor. Adeta televizyon kanallarının yerini alan bu yayın platformu ; her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Sizin en sevdiğiniz Netflix Türkiye yapımı hangisi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz