Siemens hem cebinizin hem doğanın dostu olmak istiyor!

0
209 Okunma

Dünyadaki su kaynaklarının etkin kullanımına dikkat çekmek için her yıl 22 Mart’ta kutlanan Dünya Su Günü yaklaşıyor. Bununla ilgili markaların yaptığı çalışmalar da ortaya çıkıyor. Ürünleri ile hayatı kolaylaştırırken doğal kaynakları ve çevreyi korumaya da özen gösterdiğini söyleyen Siemens de o markalardan biri.

Siemens Ev Aletleri, sahip olduğu akıllı teknolojilerle çamaşır ve bulaşık yıkama sürecinde su tüketimini daha kontrollü bir hale getiriyor.

Siemens avantgarde serisi çamaşır makineleri sahip olduğu otomatik deterjan dozajlama sistemi sayesinde yılda 7 bin litreye kadar su tasarrufu sağlıyor. Sistem aynı zamanda deterjan tüketimini de verimli hale getiriyor. WM14U840TR kod numarasına sahip makine , speedPerfect seçeneği ile de yıkama süresini yüzde 65’e kadar azaltılıyor.

Siemens’in verimli makineleri bulaşıkta da kendini gösteriyor. A++ enerji sınıfı SN257I01MT bulaşık makinesi, sunduğu yüksek su ve elektrik tasarrufu miktarı ile dikkat çekiyor. Sadece 6.5 litre su tüketimi ile bulaşıkları yıkarken, Hijyen Ekstra opsiyonuyla yüksek ısıda maksimum hijyen elde ediliyor. Siemens bulaşık makinesinde bulunan “Machine Care” özelliği makinenin de uzun süre temiz kalmasına yardımcı oluyor. Bu özellik makinedeki koku ve bakteri oluşturabilecek yağ ve kireç kalıntılarını temizliyor. Böylece makinenin de ömrü uzuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz