24 karatlık Dyson Supersonic saç kurutma makinesini inceledik!

1
1.123 Okunma

Daha önce normal versiyonunu test ettiğimiz Dyson Supersonic saç kurutma makinesi bu kez 24 karatlık versiyonunu inceliyoruz. Mevcut versiyonun çok daha lüks hali olan bu özel üretim saç kurutma makinesi bakalım neler sunuyor? İyi seyirler…

Üç farklı ısı ve üç farklı hız ayarı bulunan saç kurutma makinesi esasen standart versiyon ile aynı yeteneklere sahip. Onu normalden ayıran en önemli özelliği ise tasarımına 24 karat altın detayının eklenmesi. Mevcut versiyonu bile 4 bin TL’nin üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan Dyson Supersonic, bu haliyle bin lira daha pahalı. Ancak gösteriş seven birçok kişinin bu kurutma makinesini evlerinin baş köşesine koyduğunu söyleyebiliriz.

Saçları uçuran kurutma makinesi Dyson HD0-1 Supersonic!

GQ tarafından 2018 yılının en iyi yüksek teknolojili bakım ürünü seçilen Dyson Supersonic, 24 karat versiyonu ile mühendislik hassasiyetini zanaatkar sanatıyla bir araya getirdiğini iddia ediyor. İtalya’nın Floransa şehrinden gelen altının kullanıldığı saç kurutma makinesinde altın rengi ile Dyson mavisi kombine ediliyor. Ürünü kırmızı kutusu ise kombini tamamlıyor.

Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin bu özel versiyonunun fiyatı ise yaklaşık 499 dolar.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz