Şık tasarım Sony WF kablosuz kulaklık

0
325 Okunma

Sony‘nin en yeni gerçek kablosuz kulaklıkları, şimdiye kadarki en iyi AirPods rakibidir.

 açılışında gerçek kablosuz kulaklık çifti olan WF-1000X,2017‘de piyasaya girdiklerinde rekabet arasında öne çıkmadı. Bunlar arasında, aralarında hiçbir kablo bulunmayan ilk nesil kulaklıkların bazı tökezlenmelerinden rahatsız oldular  bağlantı kesilmeleri, video izlerken ses gecikmesi ve böylece batarya ömrü – ve söz verilen gürültü iptali, Sony’nin popüler 1000X kulaklık serisini ölçemedi.

Moda ile uyumlu MyKronoz kablosuz kulaklıklar

Ancak Sony geri döndü. Ağustos ayında 229.99 dolara çıkan yeni WF-1000XM3 kulaklıkları, orijinal ürünle ilgili şikayetlerimizin çoğuna hitap ediyor. Kulağa daha iyi otururlar, daha güzel görünürler, çok az sinyal kaybı gösterirler ve pil ömrünü uzatırlar. Ve bu sefer, gürültü iptali onları alandan ayıran gerçek bir çarpıcı özelliktir.

 

İYİ YANLARI

  • Küçük bir tasarımda gürültü iptali
  • Mükemmel ses kalitesi
  • Şık görünüm
  • Gerçek kablosuz kulaklıklar için uzun pil ömrü

    KÖTÜ YANLARI

    • Ter veya suya dayanıklılık yok
    • Bir seferde yalnızca bir cihazla eşleşebilir
    • Kablosuz şarj yok
    • Kulaklıkların ses seviyesini kontrol edememek

 

M3’lerin daha profesyonel ve çok daha şık bir görünümü var. Sony logosu ve mikrofon girişi, gül altın / bakır aksanlarla süslenmiştir. (Gri renkli bir seçenek de var, ancak benim seçimim siyah renk.) Sony, ideal uyumu bulmanıza yardımcı olmak için bol miktarda kulak ucu sağlamaya devam ediyor. Kullandığım rahat köpük benzeri ürünler de dahil olmak üzere yedi seçenek var. Orijinal WF-1000X’ten kulağınızın girişine bağlanan küçük uç bölümü var ama onu kaçırmadım ve M3’lerin kulağa zaman içinde rahatsızlığa neden olmadan güvenli bir şekilde oturanını buldum. Akıllıca bir tasarım hareketinde, Sony, kulağınıza oturan kulaklığın alt kısmına ekstra bir dokunaklı görünüm kazandırdı ve bu, her şeyin daha da rahat olmasına yardımcı oluyor.

Her bir kulaklığın dokunma kontrolleri için dairesel bir alanı vardır: sol kulaklıkla gürültü önleme ve sağdan ses çalma. Gürültü giderme ve ortam ses modu.

Sony, 1000X kulaklıklarından daha akıllı, Hızlı Dikkat modunu var. Parmağınızı sol kulaklığın üzerine bastırmak, müziğinizi geçici olarak duraklatır ve orada tuttuğunuz süre boyunca ortam sesini etkinleştirir; Bir kere bıraktığınızda, gürültü iptali hemen geri gelir ve ses çalma devam eder. Bu, bir uçak duyurusunu duymanız veya kafedeki bir şey için hızlı bir şekilde ödeme yapmanız gerekirse kullanışlıdır.

Sony’nin diğer serilerine göre en donanımlı kablosuz kulaklıklarının bu olduğunu düşünüyorum. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz