Şık tasarımı ile dikkat çeken NoiseFit Evolve 2 görücüye çıktı

0
256 Okunma

Hindistan’ın ünlü teknoloji  firması NoiseFit, yeni cihazı Evolve 2‘yi resmen piyasaya sundu. İşte şık görünümü ve fiyatıyla dikkat çeken akıllı saatin özellikleri

NoiseFit Evolve 2 özellikleri

Evolve 2, 1.2 inçlik dairesel AMOLED ekrana sahip. Alüminyum kasaya ile karşımıza çıkan model sadece 38,5 gram ağırlığında. Yalnızca İngilizce ve Hintçe dil desteği ile gelen Evolve 2; Bluetooth 5.0 bağlantı desteğine sahip. Noisefit Evolve 2, tek bir şarjla 7 güne kadar dayanacak şekilde derecelendirilmiştir. Şirket, Instacharge Quick Charge ile saatin 30 dakikada 5 günlük pil ömrü sağlayacağını iddia ediyor.

sik-tasarimi-ile-dikkat-ceken-noisefit-evolve-2-gorucuye-cikti-1

24 saat SpO2 izleme özelliğine sahip olan model, stres monitörü ve uyku izleyici ile birlikte gelmektedir. Ayrıca yürüyüş, bisiklete binme ve doğa yürüyüşü gibi 12 spor modunu barındıran Evolve 2, Noisefit uygulaması aracılığıyla sizlere analizler sunar. Giyilebilir cihaz 3ATM su geçirmezlik derecesine sahiptir. Kömür siyahı, Bulut grisi ve Gül pembesi olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan modelin fiyatı 7.999 RS (106 dolar). 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz