Spotify çalma listesi nasıl paylaşılır?

0
1.698 Okunma

Her geçen gün kullanıcı deneyimini daha da arttıran Spotify, dünya çapında hatrı sayılır kullanıcı sayısına sahip. Bu içeriğimizde Spotify kullanıcıları için, oluşturdukları çalma listesini nasıl paylaşacaklarını anlattık.

Spotify çalma listesi paylaşma

Spotify çalma listesi paylaşma, arkadaşlarınız ya da sosyal medya takipçilerinizle favori çalma listenizi paylaşmanın keyifli bir yoludur. Bu işlemi gerçekleştirmek oldukça basit. Spotify üzerinde oluşturduğunuz çalma listelerini paylaşmak için öncelikle uygulamayı açın.

spotify-calma-listesi-nasil-paylasilir-1

Paylaşmak istediğiniz listeyi seçin. Ardından çalma listesinin ekranında üç nokta butonu göreceksiniz. Bu butona tıklayın ve Paylaş butonu altında yer alan paylaşma seçeneklerinden birine tıklayın. Burada pek çok sosyal ağ için dahili paylaşma seçeneği sunuyor. Bu platformlar arasında FacebookTwitter gibi dev sosyal ağlar ve MessengerTelegram gibi mesajlaşma uygulamaları da bulunmakta.

Oluşturduğunuz çalma listesinin tüm Spotify kullanıcıları tarafından kolay bir şekilde bulunabilmesini istiyorsanız öncelikle listenizin herkese açık olduğundan emin olmalısınız. Bunun için çalma listesi ekranında yer alan üç nokta butonuna tıklayın ve listedeki Herkese açık yap seçeneğine tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz