Şık tasarımlı HONOR 70 serisi tanıtıldı; İşte özellikleri

0
153 Okunma

Teknoloji şirketi HONOR, akıllı telefon gamını genişletmeye devam ediyor. Şirket bugün tasarımıyla dikkat çeken yeni HONOR 70 serisini tanıttı. İşte detaylar…

HONOR 70 serisi özellikleri

N Serisinin kavisli Çift Halkalı tasarımını devam ettiren HONOR 70 Serisi, takı tasarımının işçiliğinden ilham alan eksenel simetrik bir kamera kurulumuna sahiptir. Olağanüstü ince, zarif ve şık HONOR 70, yalnızca 7,91 mm  kalınlığa ve yalnızca 178 g ağırlığa sahiptir, bu nedenle küçük el çantalarına ve ceplere zahmetsizce sığar. 6.78 inç OLED ekrana sahip olan HONOR 70 Pro+ ve HONOR 70 Pro, tamamen simetrik dört kavisli bir tasarıma sahiptir. HONOR 70, harika bir görüntüleme deneyimi için 6.67 inç OLED Kavisli Ekran ile birlikte gelir.

54MP IMX800 Ana Video Kameraya sahip HONOR 70 Serisi, özellikle arkadan aydınlatmalı ve gece senaryolarında daha parlak ve ayrıntılı resimler için daha fazla ışık yakalayan Sony’nin amiral gemisi 1/1.49 inç IMX800 kamera sensörünü piyasaya sürüyor. HONOR 70 Serisi aynı zamanda Makro Kamera olarak da kullanılabilen 50 MP 122 ultra geniş kamera ile donatılmıştır.

sik-tasarimli-honor-70-serisi-tanitildi-iste-ozellikleri-1

HONOR 70 Serisi, yapay zeka ve HONOR’un tescilli görüntüleme çözümü HONOR Image Engine tarafından desteklenen, benzersiz ve tutarlı bir tarzda çarpıcı, yüksek çözünürlüklü görüntüler ve çekimler sunan sektör lideri Hesaplamalı Fotoğrafçılık özelliğine sahip, sınıfının en iyisi Üçlü Ana Kamera sistemine sahiptir.

HONOR 70 Pro+, MediaTek’in yeni amiral gemisi yonga seti Dimensity 9000 tarafından destekleniyor ve benzersiz bilgi işlem mimarisi, lider güç verimliliği, yenilikçi oyun ve güçlü 5G bağlantısı sunuyor. HONOR 70 Pro, güçlü bir performans ve kusursuz kullanıcı deneyimi için MediaTek Dimensity 8000 yonga setine sahiptir. HONOR 70, üstün iletişim, oyun, ses ve daha fazlası için Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G Mobil Platformu tarafından desteklenmektedir.

sik-tasarimli-honor-70-serisi-tanitildi-iste-ozellikleri-2

HONOR 70 Serisi, Android 12 tabanlı en yeni HONOR Magic UI 6.1’e sahip ilk HONOR N Serisi akıllı telefon olup, orijinal, daha akıllı ve daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlamak için bir dizi gelişmiş, özelleştirilmiş özellik sunarak kullanıcılar için daha fazla kolaylık ve üretkenlik sağlar. 

Günümüzün şık neslini karşılamak için tasarlanan HONOR 70 Serisi, Çin’de Midnight Black, Crystal Silver, Emerald Green, Frosted Gold ve Icelandic Frost  dahil olmak üzere bir dizi muhteşem ve modaya uygun renk seçeneğiyle sunuluyor. Ön siparişler bugün başlıyor ve resmi satış tarihi 7 Haziran. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz