Netflix Türkiye haziran programı belli oldu

0
335 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yüzlerce çeşit içeriği kullanıcılarıyla buluşturuyor. Her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkan platformun haziran ayında sunacağı içerikler belli oldu. İşte Netflix’in haziran programı…

Kuş Uçuşu

netflix-turkiye-haziran-programi-belli-oldu-1

Başrollerini, Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Netflix’in yeni yerli dizisi Kuş Uçuşu, 3 Haziran tarihinde seyirci ile buluşacak. İki farklı kadın, iki farklı kuşak; Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Hustle

netflix-turkiye-haziran-programi-belli-oldu-2

Netflix’in haziran ayında izleyiciyle buluşturacağı bir diğer yapım ise Hustle. Hustle, bir yetenek avcısının hayatına odaklanıyor. Film 8 Haziran‘da Netflix’ten izlenebilecek.

Peaky Blinders (6. Sezon)

netflix-turkiye-haziran-programi-belli-oldu-3

Netflix’in sevilen dizilerinden Peaky Blinders‘ın yeni sezonu dizi hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Yayınlanacak 6. sezonu ile final yapacak olan yapım 10 Haziran‘da izleyiciyle buluşacak.

Aşkın Kıyameti

netflix-turkiye-haziran-programi-belli-oldu-4

Başarılı güzel oyuncu Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un başrolü paylaştığı Netflix’in yeni yerli filmi Aşkın Kıyameti 20 Haziran‘da yayınlanacak. Netflix tarafından duyurulan filmin konusu şu şekilde; Reklam ajansı batan, borç içindeki Fırat, katıldığı yoga etkinliğinde şarkıcı kıza âşık olur. Birlikte çıktıkları kendini bulma yolculuğunda bilinmezlikler onları bekler.

La Casa de Papel: Kore

Netflix’te yayınlanan İspanya yapımı ‘La Casa de Papel’ dizisinin Kore uyarlaması ‘La Casa de Papel: Kore 24 Haziran tarihinde izleyici ile buluşacak. Dizinin başrolünde Netflix’in popüler dizisi ‘Squid Game’de Cho Sang-woo karakterini canlandıran Park Hae-soo yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz