Şık tasarımlı Honor X8 tanıtıldı

0
300 Okunma

Teknoloji şirketi Honor, akıllı telefon gamını genişletmeye devam ediyor. Şirket bugün şık tasarımı ile dikkat çeken Honor X8‘i duyurdu. İşte yeni modelin özellikleri…

Honor X8 özellikleri

Honor X8, 6.7 inç LCD ekrana sahip. Gücünü Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisinden alan model 128GB depolama sunuyor.  Ayrıca Honor X8, Android 11 tabanlı Magic UI 4.2 kullanıcı arayüzüyle kutudan çıkıyor.

sik-tasarimli-honor-x8-tanitildi-1

Honor X8’in, arka tarafında 64 Megapiksel ana kamera, 5 Megapiksel ultra geniş kamera, 2 Megapiksel derinlik sensörü, 2 Megapiksel makro kamera bulunmakta. Ayrıca cihaz Güzellik modu, Zamanlayıcı, Hareket kontrolü, Ayna gibi ek özellikleri desteklemektedir.

4.000 mAh kapasiteli Lityum Polimer bataryaya sahip olan Honor X8 22.5W SuperCharge Adaptörü ile geliyor. Şirket, 10 dakikalık bir şarjın telefonun 3 saatlik video oynatma sunmasına izin vereceğini iddia ediyor. Akıllı telefon modeli çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm ses jakı, AI yüz tanıma kilidi ve yana monte parmak izi tarayıcı gibi başka özellikler de sunuyor. Son olarak akıllı bellek genişletme teknolojisine sahip cihazın RAM’i 2GB artırılabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz