Şık tasarımlı OPPO Reno 8 Lite tanıtıldı

0
239 Okunma

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden OPPO şık tasarımı ile dikkat çeken yeni akıllı telefon modeli OPPO Reno 8 Lite‘ı tanıttı. İşte şık tasarımlı telefonun özellikleri…

OPPO Reno 8 Lite özellikleri

OPPO Reno 8 Lite 5G, 60Hz yenileme hızına ve ekran içi parmak izi okuyucusuna ve 6.43 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen model Qualcomm Snapdragon 695 işlemcisinden güç alıyor. Ayrıca 5 GB’a kadar genişletilmiş RAM desteği taşıyor.

sik-tasarimli-oppo-reno-8-lite-tanitildi-1

OPPO Reno 8 Lite 5G’nin arka tarafında üç kamera yer alıyor. Dikdörtgen bir kamera adasının içine yerleştirilmiş 64 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel monokrom kamera var. Selfie’ler için, ekranın sol üst köşesinde, deliğin içinde gördüğünüz 16 megapiksellik bir kamera var. 

 Bağlantı seçenekleri 5G, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, GPS ve daha fazlasını içerir. Reno 8 Lite ayrıca bir kulaklık jakı ve bir IPX4 derecesine sahiptir. Yazılıma gelince, cihaz üstte ColorOS 12 ile Android 12’de çalışır. Ayrıca, 33W hızlı şarj desteğine sahip 4500mAh pil ile desteklenir.

Reno 8 Lite fiyatı

İspanya’da Reno 8 Lite 5G’nin fiyatı 429 Euro olarak belirlendi, bu da kabaca 7.643 TL anlamına geliyor. Yalnızca tek bir bellek yapılandırması vardır, ancak iki renk seçeneğiniz vardır: siyah ve gökkuşağı. Telefon şu anda İspanya’da şirketin çevrimiçi mağazası aracılığıyla satın alınabiliyor olsa da OPPO, Reno 8 Lite 5G’yi diğer pazarlara getirmeyi planlayıp planlamadığını söylemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz