Şimdiye kadarki en kötü Netflix filmleri, sıralandı. İşte detaylar!

0
271 Okunma

Dizi izlemek istediğimizde aklımıza gelen ilk platform Netflix oluyor. Her zaman güzel film dizileri bizlerle buluştursa da bazen de seyirciler ve eleştirmenler tarafından olumsuz yorumlara maruz kalıyor.

Netflix’in tamamen orijinal projeler üretmeye başladığından beri yaptığı en fazla olumsuz eleştiri alan ve seyirci tarafından en az puan alan 5 film.

5-Do-Over

Adam Sandler’ın başrolünde olduğu 2016 yılında vizyona giren filmde, hayatta hiçbir zaman şanslı olmayan iki yakın arkadaş, yeni bir başlangıç yapmak ister. Düşledikleri yeni hayata kavuşmak için farklı kimlikler oluştururlar. Fakat geçmişi tamamen silmeleri gerekir. Bunun için de kendi ölümlerini planlarlar. Son yıllarda bazı harika filmlerde yer aldı, ancak bu filmde istediği başarıyı yakalayamadı.

4-Amerikan Suçunun Son Günleri konusu

Senaryosunu Rick Remender ve Greg Tocchini’nin yazdığı ve aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Last Days of American Crime, benzeri görülmemiş soygun planını konu ediyor. Karl Ganjdusek’in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, yakın gelecekte ABD hükümeti, suçun tam anlamıyla ortadan kalmasını sağlayacak bir plan üzerinde çalışmaktadır.

3- İstediği Son Şey

Netflix prestijli film oyununa düzenli bir şekilde girse de, ödül kazanmak amacıyla finanse ettiği her film aslında bunu başaramıyor. Ne yazık ki, bazıları Anne Hathaway, Ben Affleck ve Willem Defoe’yu içeren büyük bir oyuncu kadrosuna sahip olan The Last Thing He Wanted gibi sonuçlanıyor,2020 yılında vizyona giren filmde, hasta babası için bir silah anlaşmasına aracılık etmek için her şeyi riske atan bir muhabiri takip ediyor. Çoğu izleyici, zaman zaman yaptığı yaratıcı seçimlere rağmen, filmi genellikle kafa karıştırıcı ve büyük ölçüde ilgisiz buldu.

2-Gülünç 6

Sandler’ın Netflix ile işbirliğinin ilk günlerinden gelen  The Ridiculous 6The Magnificent Seven’de filmi, 2015 yılında sevenleri ile buluştu. Filmde, aile duyguları kabaran Tommy, beş erkek kardeşi daha olduğunu öğrenir ve sırasıyla onları bulmak için inanılmaz ve gülünç bir yolculuğa çıkar. Sonunda bir araya gelen kardeşlerin artık yeni bir görevi vardır. Babalarını ölümcül çetenin elinden kurtarmaya çalışacaklardır.

Film, ilginç ve şaşırtıcı oyuncu kadrosuna ve iyi bir prodüksiyon değerlerine sahip, ancak bunların hiçbiri senaryonun tembelliğini ve Sandler’ın filmdeki çalışmaları boyunca çoğunlukla uyurgezer olduğu hissini telafi etmiyor. Netflix ile olan komedilerinin hepsi bu kadar çok gürültüyle sonuçlanmadı.

1- Yabancı 2018

Martin Zandvliet’in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde oyuncu kadrosunda, Jared Leto, Tadanobu Asano, Kippei Shiina, Shioli Kutsuna, Emile Hirsch gibi isimler yer alıyor. 2018 yılında vizyona giren filmde ikinci Dünya Savaşı sonrasında Japonya’da tutuklu bulunan bir Amerikan askeri Nick Lowell, yakuzanın karanlık dünyasından olan hücre arkadaşının yardımıyla serbest kalır. Artık özgür olan Nick, tehlikeli yeraltı dünyasında saygı kazanmak ve borcunu ödeyebilmek için çabalar. Leto’nun merkezi performansında sıkı sıkıya bağlı göründüğü tek şey, her fırsatta mümkün olan en tuhaf seçimi yapmaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz